Μικαέλα Vs Κωνσταντίνας: «Πρώτη φορά Ολα» διπλά

Μικαέλα Vs Κωνσταντίνας: «Πρώτη φορά Ολα» διπλά

Μελαχρινή Πειραιώτισσα και ξανθιά Περιστεριώτισσα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Δύο κορίτσια με τέλειες αναλογίες και πρόσωπα που γράφουν στον φακό κάνουν τα πρώτα   τους τηλεοπτικά βήματα με μια «Κρυφή Κάμερα». Η Μικαέλα και η Κωνσταντίνα δηλώνουν ότι ήρθαν για να μείνουν. Απολαύστε υπεύθυνα 

Μικαέλα Vs Κωνσταντίνας:  «Πρώτη φορά  Ολα» διπλά


Μικαέλα Ιωνά


«Ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου είναι ο μπαμπάς μου. Σαν τον μπαμπά μου κανείς!». Είναι 21 ετών και δουλεύει ως μοντέλο τον τελευταίο χρόνο. Είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, από το τιμημένο Κερατσίνι. «Φυσικά και βλέπω τους αγώνες του Ολυμπιακού. Είμαι φανατική οπαδός. Το καλό είναι ότι δουλεύω στο VIP του «Καραΐσκάκη» και δεν χάνω αγώνα εντός έδρας. Πανηγυρίζω όπως οι φίλαθλοι στις κερκίδες». Πώς βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου; «Ολα ξεκίνησαν από το Facebook. Δέχτηκα μήνυμα από τη Βενετία Κυρίου που έχει το πρακτορείο Happy People Models House για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα κάνει κάποιες φωτογραφήσεις στο παρελθόν, αλλά δεν το είχα πάρει σοβαρά. Ετσι βρέθηκα να δουλεύω στην ομάδα των μοντέλων στο πρωινό με τον Μάρκο Σεφερλή. Ηταν η πρώτη φορά που έβγαινα στην τηλεόραση. Τώρα δεν έχω άγχος, αλλά αν βάλει κανείς το βίντεο της πρώτης εκπομπής, θα δει ότι είμαι κατακόκκινη. Συνεχίζω να είμαι στην πρωινή ζώνη του MEGA, στα “Καλημερούδια”, και εμφανίζομαι στην εκπομπή “Πρώτη Φορά OΛΑ”, στην ενότητα "Κρυφή Κάμερα"».

Κλείσιμο


Το όνομα της Μικαέλας συζητήθηκε έντονα έπειτα από τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Νίκου Οικονομόπουλου «Για χίλιους λόγους». «Ηξερα ότι μπορεί να ακουστεί το οτιδήποτε από το ξεκίνημά μου. Δεν με πειράζει, όμως, γιατί εγώ ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι υπέροχος άνθρωπος αλλά δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι. Εχω μόνιμη σχέση εδώ και τρία χρόνια. Από τα 18. Το αγόρι μου ξέρει τι άνθρωπο έχει δίπλα του, όπως και οι γονείς μου. Ο άνθρωπός μου γελάει με τις φήμες». Η Μικαέλα σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά και προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στη δουλειά και τις σπουδές για τον εαυτό της. «Είμαι ρεαλίστρια. Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά είμαι πολύ μικρή ακόμη και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να κάνω. Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη, αλλά δεν έχω κάποιο πρότυπο. Δεν κάνω και μεγάλα όνειρα.


Εχω κάνει πολλές δουλειές, από μπουφέ και σέρβις μέχρι υποδοχή σε μαγαζιά στον Πειραιά και το Γκάζι. Μένω ακόμη με τους γονείς μου. Ναι, το κινητό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει μετά την προβολή των εκπομπών και έχω προσφορά για δουλειές. Ηξερα ότι θα με μάθουν και θα ανοίξουν κάποιες πόρτες. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ την καριέρα στο εξωτερικό. Μου έχουν κάνει προτάσεις να πάω να δουλέψω ως μοντέλο, αλλά δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, παρόλο που ο αδελφός μου μένει μόνιμα στην Αγγλία και δουλεύει ως σεφ». Μάλλον δεν τρώει και πολύ για να διατηρεί τις αναλογίες μοντέλου. «Θα είμαι ειλικρινής. Είχα να γυμναστώ από το δημοτικό και φέτος πήγα γυμναστήριο. Πλέον νιώθω τύψεις όταν χάνω μάθημα. Γυμνάζομαι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα». Τι συμβουλές τής έχουν δώσει η Δούκισσα Νομικού και ο Θέμος Αναστασιάδης; «Η Δούκισσα είναι πολύ γλυκιά και ο Θέμος Αναστασιάδης μου ζήτησε απλά να μην έχω άγχος και να λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι». 




Κωνσταντίνα Στράτου


Το Περιστέρι βγάζει δίμετρες ξανθές καλλονές από κτίσεως κόσμου και η Κωνσταντίνα είναι η ζωντανή απόδειξη. 21 ετών με πτυχίο Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων, το κορίτσι δουλεύει το πρωί στα «Καλημερούδια» και το βράδυ στο «Πρώτη Φορά ΟΛΑ» στην ενότητα «Κρυφή Κάμερα». «Πρώτη φορά στην τηλεόραση βγήκα με μαγιό. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Με το μόντελινγκ ασχολούμαι έναν χρόνο. Τυχαία μπήκα στον χώρο, έπειτα από την επιμονή ενός φίλου μου. Στο πρωινό του Σεφερλή ξεκίνησα να δουλεύω ως μοντέλο. Πέρυσι είχα πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου και φέτος εντάχθηκα στο team της εκπομπής. Εχω κάνει πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας και καταλόγους. Με έχετε δει και στο βιντεοκλίπ του Σάκη Αρσενίου “Οξυγόνο”. Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης, αλλά είμαι στο ξεκίνημά μου. Φυσικά και δεν μπορώ να πω τώρα ότι θέλω να έχω εκπομπή». 



Η Κωνσταντίνα είναι αδέσμευτη, οπότε λογικά περιμένεις να τη φλερτάρουν έντονα τα αγόρια. «Οχι, δεν με πλησιάζουν οι άντρες. Φυσικά είμαι ευγενική. Εντάξει, αν είμαι έξω και κάποιος με κοιτάζει έντονα, δεν θα τον κοιτάξω. Ισως δεν δίνω το πράσινο φως να με πλησιάσουν. Μάλλον δεν έχω διάθεση να ερωτευτώ αυτή την περίοδο, προτιμώ να αφοσιωθώ στη δουλειά μου». 
Ενα κορίτσι 21 ετών αγχώνεται όταν βγαίνει σε μια τηλεοπτική εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση; «Δεν αγχώνομαι καθόλου. Μου αρέσει και το απολαμβάνω. Ούτε κάνω ποτέ παράπονα ότι κουράζομαι. Ακόμη κι αν τύχει να δουλεύω πολλές ώρες. Μου αρέσει αυτή η δουλειά και την κάνω με χαρά». 

Δηλώνει ότι την ενδιαφέρει η παρουσίαση, άρα θα έχει ένα πρότυπο Ελληνίδας παρουσιάστριας κατά νου. «Την Ελένη Μενεγάκη. Τη θαυμάζω!». Η Κωνσταντίνα δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες, ούτε ξημεροβραδιάζεται στα γυμναστήρια. «Γυμνάζομαι δύο φορές την εβδομάδα και απλά δεν κάνω υπερβολές στο φαγητό». Μένει με τους γονείς της, που φυσικά την καμαρώνουν, αλλά είναι οικονομικά ανεξάρτητη καθώς δουλεύει από μικρή ως σερβιτόρα και στην υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά. Ποιον παρουσιαστή έχει ξεχωρίσει από τη μικρή εμπειρία της στον χώρο; «Τους συμπαθώ όλους. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης