Η μεγάλη νύχτα των φετίχ στο Second Skin

Η μεγάλη νύχτα των φετίχ στο Second Skin

Ένα αισθησιακό σόου για ιδιαίτερα γούστα, όσο πιο μακριά γίνεται από τα συνηθισμένα προτείνει για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου το κλαμπ Second Skin και ο μετρ της σκοτεινής -από goth και πέρα- διασκέδασης, Dj Γιώργος Φακίνος.

Η μεγάλη νύχτα των φετίχ στο Second Skin
Με τον τίτλο Venus In Furs που παραπέμπει απευθείας στην διερεύνηση των άκρων στο παιχνίδι της διέγερσης και της ηδονής, όπως καταγράφηκε στο μνημειώδες μυθιστόρημα «Η Αφροδίτη με τη Γούνα» του Λεοπόλντ φον Ζάχερ-Μαζόχ, το Second Skin (Δαμοκλέους 8, Γκάζι) διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στην διερεύνηση μιας συγκεκριμένης πτυχής του φετιχισμού. Με προσκεκλημένες μεγάλες σταρ αυτού του ειδικού θεάματος, το Second Skin φιλοδοξεί να γράψει ιστορία, καλώντας τους οπαδούς του είδους να συναθροιστούν μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για μια ανεπανάληπτη εμπειρία. 



Πρωταγωνίστριες στο σόου θα είναι δύο φημισμένες performer από το εξωτερικό: H Αμερικανίδα «Miss Crash» η οποία έχει χαρακτηριστεί σαν «η βασίλισσα του Hook Suspension», καθώς κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ στο συγκεκριμένο «νούμερο». To 2008, στο Chicago Tattoo Convention, έκανε suspension με 27 αγκίστρια στην πλάτη της. H «Miss Crash» είναι τόσο σπουδαία, ώστε οι Jane's Addiction, το πασίγνωστο alternative ροκ γκρουπ, έχει εντάξει στο πρόγραμμα των περιοδειών του τις παραστάσεις της, φιλοξενώντας την επί σκηνής. Εκείνη κρέμεται από τα αγκίστρια, οι Jane's Addictions «τα σπάνε». 

Κλείσιμο


Η «Miss Crash» έχει εμφανιστεί στο Torture Garden στην Αγγλία και ακόμα σε χώρες όπως η Χιλή, η Αυστραλία, η Νορβηγία, η Πολωνία και η Γαλλία. Οι περισσότερο μυημένοι στο φετιχιστικό θέαμα, ίσως την θυμούνται και από την μικρού μηκους ταινία του Marilyn Manson, «Born Villain». Στην Αθήνα έρχεται με σκοπό να αποδείξει γιατί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομά της είναι απολύτως δικαιολογημένος, επιδεικνύοντας ένα hook suspension για θεατές με πολύ γερά νεύρα. 



Η δεύτερη performer από το εξωτερικό, είναι η Zara du Rose από το Λονδίνο: Fetish μοντέλο και performer, αλλά και πορνοστάρ, η Zara θα παρουσιάσει ένα show ειδικά για το Venus In Furs. Θα αναδυθεί μέσα από ένα UV rubber pod και σιγά-σιγά θα απαλλαγεί από τα κομμάτια του latex που θα φορά, αποκαλύποντας τα απόκρυφά της κάλλη. 

Στο ενδιάμεσο των δύο εμφανίσεων από τις διεθνείς σταρ του φετιχιστικού θεάματος, θα γίνει ένα alternative fashion show, με δημιουργίες της Ελληνίδας latex designer, Angelika Darkling. Ήδη γνωστή στο κοινό από το παρελθόν, καθώς την πρώτη της επίδειξη μόδας την έκανε σε ένα προηγούμενο Venus In Furs του Γιώργου Φακίνου, θα παρουσιάσει τα τελευταία της latex outfits με την βοήθεια 12 πανέμορφων, sexy alternative models που θα τα αναδείξουν. 


Τη μουσική επιμέλεια στο main floor το αναλαμβάνουν, όπως πάντα, ο George Fakinos και ο Rammlied. Η δράση όμως συνεχίζεται και στο 2ο stage του Second Skin, στο Red Room. Εκεί, είναι το βασίλειο της συγκλονιστικής κυριαρχικής κυρίας Domina Lola, η οποία είναι έτοιμη για όλα -και για ακόμη περισσότερα «παιχνίδια» με όσους βρεθούν κοντά της. Ο Dj στο Red Room, θα είναι o Dr D.



Η πόρτα του Second Skin (Δαμοκλέους 8, Γκάζι) για το Venus in Furs θα ανοίξει ακριβώς τα μεσάνυχτα (0:00). Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ το άτομο και εξαργυρώνεται στο μπαρ με μία μπίρα ή ένα ενεργειακό ποτό. www.secondskinclub.gr








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης