Η καλλονή και ο εφοπλιστής: το νέο κοσμικό ζευγάρι

Η καλλονή και ο εφοπλιστής: το νέο κοσμικό ζευγάρι

Η εντυπωσιακή κόρη του «Mr Kalua» Παολίνα Διαμαντούλη και ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου είναι ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες. Αν και προσπαθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούν -πράγμα δύσκολο στους κύκλους όπου κινούνται-, είναι γεγονός ότι η σχέση τους αποτελεί ένα από τα πιο καυτά θέματα του καλοκαιριού και έχει ήδη γίνει αντικείμενο συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια της Μυκόνου

Η καλλονή και ο εφοπλιστής: το νέο κοσμικό ζευγάρι
Η Παολίνα Διαμαντούλη και ο Γιάννης Προκοπίου γνωρίστηκαν τον περασμένο χειμώνα, όταν έτυχε να διασκεδάζουν με κοινές παρέες σε μοδάτα privé στέκια της πρωτεύουσας όπως το «Act». Στη συντροφιά τους μάλιστα βρίσκονταν συχνά τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας Μαρτίνου καθώς και άλλοι γόνοι επιφανών οικογενειών των Αθηνών. Ωστόσο, η εκπάγλου καλλονής κόρη του επιχειρηματία που διατηρεί σε Αθήνα και Μύκονο το bar-restaurant «Kalua» -και ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα του εγχώριου μόντελινγκ- και ο νεαρός εφοπλιστής επί μήνες διατηρούσαν μια τυπική, φιλική σχέση. Εξάλλου και οι δυο τους βρίσκονταν σε δεσμό με άλλα άτομα. Ωσπου έφτασε το καλοκαίρι, το οποίο τους βρήκε μόνους, ελεύθερους κι ωραίους. Η φιλία που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Μάρτυρες αυτού έγιναν αρκετοί από τους κοινούς τους φίλους, οι οποίοι βρέθηκαν στη Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είναι γεγονός ότι η εκθαμβωτική Παολίνα Διαμαντούλη και ο πολλά υποσχόμενος στον χώρο του shipping Γιάννης Προκοπίου βιώνουν την αρχή μιας τρυφερής σχέσης, έστω κι αν -τουλάχιστον προς το παρόν- προσέχουν τις κινήσεις τους και δεν είναι διαχυτικοί μεταξύ τους σε κοινή θέα. «Αποφεύγουν τις φωτογραφίες, όπως και το να εκτίθενται δημοσίως αφενός διότι και οι δυο τους είναι χαμηλών τόνων, αφετέρου διότι η σχέση τους δεν μετρά παρά μερικές εβδομάδες», υποστηρίζουν άτομα του περιβάλλοντός τους.

Κλείσιμο


«Ωριμοι, με όνειρα και φιλοδοξίες πάνω στη δουλειά του ο καθένας, απλοί και κοινωνικοί, επιδιώκουν να κυκλοφορούν σε μέρη όπου δεν συχνάζουν κοσμικοί προκειμένου να μην προκαλούν και να μην προσελκύουν -έστω κι άθελά τους- τη δημοσιότητα». Ετσι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν στην κάθε άλλο παρά low profile Μύκονο, δεν συνάντησαν παρά ελάχιστους καλούς φίλους. Φρόντισαν να μην κάνουν πομπώδεις εμφανίσεις σε κοσμικές παραλίες όπως η Ψαρού ή το Καλό Λιβάδι, όπου είναι γνωστό πως οι παπαράτσι καραδοκούν -εξάλλου πλέον δεν κρύβονται- και προτίμησαν να χαθούν στο πλήθος των ξένων κυρίως τουριστών που συρρέουν συνήθως στην παραλία της Παράγκας, συχνάζοντας στο καλοκαιρινό bar-restaurant «Kalua», που ανήκει στην οικογένεια της Παολίνας.  



Οι δυο τους χαλάρωσαν από την ασφυκτική πίεση της γεμάτης καθημερινότητάς τους απολαμβάνοντας βουτιές, δροσερά κοκτέιλ και light γεύματα στην παραλία μπροστά από το νεανικό στέκι «Kalua», ενώ οι βόλτες τους περιορίστηκαν σε ώρες όπου στα σοκάκια της Χώρας δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος. Για τη βραδινή τους διασκέδαση προτίμησαν την ηρεμία μιας μυκονιάτικης βίλας από τα δεκάδες περίεργα μάτια σε κάποιο από τα -περισσότερα από ποτέ- κοσμικά στέκια του νησιού. Οι ελάχιστοι που έτυχε να τους τσακώσουν μαζί δήλωσαν πως δείχνουν ήρεμοι και ευτυχισμένοι μεταξύ τους και προβλέπουν πως το ειδύλλιό τους σύντομα θα αποτελέσει talk of the town.



O πολλά υποσχόμενος γόνος και το εκθαμβωτικό μοντέλο
Ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου, γιος του εφοπλιστή Δημήτρη Προκοπίου, είναι ένα από τα παιδιά που δεν περνούσαν απαρατήρητα ακόμη κι όταν ήταν ακόμη μαθητής στο Κολλέγιο Αθηνών. Ανήσυχος, οξυδερκής και με ξεκάθαρη την επιθυμία του να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση, αποφάσισε να σπουδάσει ναυτιλιακά στο City University του Λονδίνου. Στη βρετανική πρωτεύουσα οι παρέες του ήταν οι αναμενόμενες. Φίλοι του ήταν ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, η κόρη του Γιώργου Οικονόμου, Χριστίνα, η Μαριάννα Γουλανδρή, ο Αντώνης Ξυλάς αλλά και τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας Μαρτίνου. Ως «σωστός» εφοπλιστής, αγαπά τα σκάφη, τη Μύκονο, το καλό ντύσιμο και τα θαλασσινά ταξίδια. Ο Γιάννης Προκοπίου είναι ένας γνήσιος κοσμοπολίτης που έχει καταφέρει να βρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της σκληρής δουλειάς στην οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία και της καλής ζωής που αρμόζει σε έναν νέο του δικού του κοινωνικού status. «Δουλεύει νυχθημερόν για να αποδείξει την αξία του και έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες της ναυτιλιακής next generation», αποκαλύπτουν άτομα από τους εφοπλιστικούς κύκλους της χώρας μας. Η εντυπωσιακή Παολίνα Διαμαντούλη είναι κόρη του επιχειρηματία Μανώλη Διαμαντούλη, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας αλλά και της Μυκόνου και ταυτισμένο με το θρυλικό club «Kalua». Αν και η Παολίνα μεγάλωσε μέσα στις οικογενειακές επιχειρήσεις, τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να τραβήξει τον δικό της ανεξάρτητο δρόμο. Διατηρώντας βαθιά αγάπη για τις τέχνες και την καλλιτεχνική έκφραση, πέταξε για το Λονδίνο με σκοπό να σπουδάσει χορό και με επαγγελματικό όνειρο να γίνει χορογράφος μιούζικαλ. Η νοσταλγία όμως για τη ζωή στην Ελλάδα δεν άφησε τα σχέδιά της να ολοκληρωθούν. Επέστρεψε στην Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές της στο Deree πάνω στις Δημόσιες Σχέσεις και τη Διαφήμιση και έθεσε νέο επαγγελματικό της στόχο να μπει κι εκείνη, όπως ο αδελφός της, στην οικογενειακή επιχείρηση. Το νέο εμπόδιο στην πορεία της ήταν το ισχυρό μικρόβιο της μόδας. Εφτιαξε μόνη της το πρώτο της book και με όπλα το πανέμορφο πρόσωπό της και το καλλίγραμμο σώμα της χτύπησε με θράσος την πόρτα του πρακτορείου VN Models. Τη δέχτηκαν αμέσως και οι μεγάλες δουλειές δεν άργησαν να έρθουν, αναδεικνύοντάς τη σε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ελλάδας. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει από τη συμμετοχή της σε επίδειξη μόδας του διάσημου ιταλικού οίκου Ferragamo και το leading role του διαφημιστικής καμπάνιας της L’Oreal μέχρι εκείνη του οίκου κοσμημάτων Καίσαρη και τη διαφημιστική προώθηση της συλλογής κοσμημάτων της φωτογράφου Calliope.



Η αγάπη για τον χορό έδωσε σύντομα τη θέση της στις σπουδές Μάρκετινγκ προκειμένου να ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, όμως το μικρόβιο της μόδας είχε ήδη εισχωρήσει βαθιά, με αποτέλεσμα η Παολίνα να φιγουράρει σε δεκάδες εξώφυλλα





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης