Νικόλ Σέρτσινγκερ: Η ποπ σταρ εκτός ελέγχου στη Μύκονο

Νικόλ Σέρτσινγκερ: Η ποπ σταρ εκτός ελέγχου στη Μύκονο

Μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες κυρίες της βιομηχανίας του θεάματος της Αμερικής έγινε... θέαμα η ίδια, όταν πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων μαζί με τον σταρ του Ολυμπιακού και νέο της σύντροφο Παϊτίμ Κασάμι για να εγκαινιάσει γνωστό κλαμπ της Μυκόνου και να γιορτάσει εκεί τα 37α γενέθλιά της

Νικόλ Σέρτσινγκερ: Η ποπ σταρ εκτός ελέγχου στη Μύκονο
Κάθε live εμφάνισή της πληρώνεται σε χρυσό και κάθε update των ερωτικών της στα social media γίνεται πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ σε Ευρώπη και Αμερική. Ναι, η Νικόλ Σέρτσινγκερ, η πρώην front woman των Pussycat Dolls, είναι η νέα LiLo, αφού το πρόσφατο ταξίδι της στη Μύκονο είχε απ’ όλα. Και ξενόφερτο, πλούσιο γκλάμουρ και μυθικά -καταγεγραμμένα από τους παπαράτσι- μεθύσια. Αφορμή του ταξιδιού-αστραπή της δημοφιλούς περσόνας στο κυκλαδίτικο νησί στάθηκε η guest εμφάνισή της στα εγκαίνια του διάσημου ανά τον κόσμο club «Bonbonniere», που φέτος για πρώτη φορά άνοιξε στη Μύκονο. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στο αμερικανικό «X Factor», έφτασε στη Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο για ένα business & pleasure ταξίδι που θα πρόσθετε στον τραπεζικό της λογαριασμό πολλά μηδενικά.



Τα βράδια ξεσαλώματα και μεθύσια, αλλά το πρωί βόλτα στις παραλίες και μπάνιο

Κλείσιμο
Τι λένε όμως στο νησί σχετικά με την άφιξή της; «Από τη στιγμή που η Πάρις Χίλτον ανέβαλε τον ερχομό της για τον Ιούλιο, τα εγκαίνια του club επέβαλλαν την εξεύρεση μιας άλλου είδους γυναικείας φιγούρας, αναγνωρισμένης στον χώρο της διεθνούς μουσικής σκηνής και με μεγάλο γκελ εξίσου στο κοινό και τα media. Ετσι, ο ιδιοκτήτης του ομώνυμου κλαμπ στο Λονδίνο, ο οποίος κινείται μέσα στα κυκλώματα της μουσικής βιομηχανίας και του θεάματος, έκανε πρόταση στη Νικόλ Σέρτσινγκερ που είναι φίλη του». Εκείνη δέχτηκε την πρόταση μετά χαράς και πέταξε business class για Μύκονο.



Το ταξίδι στη Μύκονο της πρώην front woman των Pussycat Dolls είχε απ’ όλα: πλούσιο γκλάμουρ και μεθύσια μέχρι κατάρρευσης



Οι διθύραμβοι στα social media και τα σφηνάκια των γενεθλίων
Η Νικόλ Σέρτσινγκερ, της οποίας η σελεμπριτοσύνη είχε τονωθεί ακόμη περισσότερο τον τελευταίο καιρό λόγω του -πρώην- δεσμού της με τον σταρ πιλότο της F1 Λούις Χάμιλτον, ήρθε στη Μύκονο με τον παίκτη του Ολυμπιακού και νέο της σύντροφο Παϊτίμ Κασάμι. Μαζί τους ήταν επίσης και κάποιες -ασυνόδευτες- φίλες της. Οι δυο τους επέλεξαν για τη διαμονή τους μια από τις μυθικές σουίτες του πεντάστερου ξενοδοχείου «Cavo Tagoo», το κόστος της οποίας αγγίζει τις αρκετές χιλιάδες ευρώ ημερησίως. Το πολυτελές δωμάτιο με τη μαγευτική θέα στο Αιγαίο, η πισίνα του οποίου χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό «Travel & Leisure» μια από τις δέκα κορυφαίες του κόσμου, άρεσε τόσο πολύ στη show woman με την εξωτική ομορφιά που δεν δίσταζε να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στα social media με αποθεωτικά σχόλια τόσο για τη Μύκονο όσο και για το ξενοδοχείο. Τα απογεύματα -πάντα με τη συνοδεία σεκιούριτι- η παρέα έβγαινε από το ξενοδοχείο με τα τζιπ για μια βουτιά στην Ψαρού, ενώ τα βράδια τούς έβρισκαν στο «Bonbonniere» με ξέφρενο χορό και άφθονο αλκοόλ. Μάλιστα, το γεγονός ότι τα εγκαίνια του διάσημου ανά τον κόσμο club, το οποίο άνοιξε στην προνομιακή θέση της παλιάς «Αίγλης» στα Ματογιάννια, συνέπεσαν με τα 37α γενέθλια της Νικόλ, έδωσαν το έναυσμα για ακόμη περισσότερο ποτό και αχαλίνωτο partying.



Η Νικόλ πλήρως εκτεθειμένη σε δημόσια θέα

Αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν ότι η Νικόλ και η παρέα της αναμείχθηκαν με τους θαμώνες και χόρεψαν με την ψυχή τους. Μάλιστα, κάποια στιγμή η διάσημη Αμερικανίδα βρέθηκε ανάμεσα στα τραπέζια να λικνίζεται στήθος με στήθος με κάποιον άγνωστο, ο οποίος όταν την αναγνώρισε δεν έχασε την ευκαιρία να την αγκαλιάσει και να της ζητήσει τρυφερά ένα αυτόγραφο, ενώ ο Παϊτίμ Κασάμι τον αγριοκοίταζε. Από το πρόγραμμα της βραδιάς δεν έλειψε και το «Happy Birthday» το οποίο έπαιξε ο DJ, με όσους βρίσκονταν μέσα στο club να συνοδεύουν ρυθμικά. Η Νικόλ στη συνέχεια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, δέχτηκε το χειροκρότημα και τις ευχές όλων και εντυπωσιάστηκε από το σόου με τα βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα. Δυστυχώς, στη συνέχεια το μέτρο χάθηκε. Οι selfies, οι οποίες αποτελούν πλέον αποδεικτικά στοιχεία του «εγκλήματος», σταδιακά άρχισαν να γίνονται όλο και πιο μεθυσμένες, οι τρυφεροί εναγκαλισμοί με τον αγαπημένο της όλο και πιο προκλητικοί και τα σφηνάκια αναρίθμητα.



Η Νικόλ Σέρτσινγκερ με τον Παϊτίμ Κασάμι επέλεξαν για τη διαμονή τους μια από τις μυθικές σουίτες του πεντάστερου ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» με την εκπληκτική πισίνα



Η εορτάζουσα Νικόλ εγκατέλειψε τον χώρο υποβασταζόμενη, παραπατώντας και γελώντας υστερικά θυμίζοντας περισσότερο 16χρονο τουρίστα εκτός ελέγχου παρά σταρ παγκοσμίου εμβέλειας. Την επόμενη μέρα, πλήρως ανασυγκροτημένη, η άτακτη Αμερικανίδα επιδόθηκε σε ψυχοθεραπευτικό shopping στις πιο ακριβές μπουτίκ του νησιού, ενώ νωρίς το βράδυ απόλαυσε το αγαπημένο της black code στο ιαπωνικό εστιατόριο «Kiku», που φιλοξενείται στους χώρους του «Cavo Tagoo».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης