Εριέττα Κούρκουλου - Μάριος Καπότσης: Love story με φόντο την πισίνα

Εριέττα Κούρκουλου - Μάριος Καπότσης: Love story με φόντο την πισίνα

Στις κερκίδες να παρακολουθεί πάσες και σουτ μέσα στο νερό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η κόρη της Μαριάννας Λάτση. Το γεγονός δεν εξέπληξε όσους συχνάζουν στους αγωνιστικούς χώρους της ομάδας της Βουλιαγμένης, αφού την έχουν δει πολλάκις να εμψυχώνει τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση

Εριέττα Κούρκουλου - Μάριος Καπότσης: Love story με φόντο την πισίνα
Ο αγώνας του Υδραϊκού με τη Βουλιαγμένη έφερε για άλλη μία φορά την Εριέττα Κούρκουλου στις κερκίδες της πισίνας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Φορώντας τζιν σορτσάκι και T-shirt σχεδιασμένο από την ίδια, εμφανίστηκε ευδιάθετη και ελαφρώς μαυρισμένη ανάμεσα στους φιλάθλους. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων, αγωνιούσε καθώς το σκορ ανατρεπόταν συνεχώς. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση είχε κάθε λόγο να αγωνιά για το αποτέλεσμα, αφού ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης συμμετείχε στον αγώνα με τα χρώματα της Βουλιαγμένης. Η Εριέττα, εμφανώς αγχωμένη, πείραζε αμήχανα με τα μαλλιά της, ενώ κάθε φορά που η Βουλιαγμένη εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που της δίνονταν στον υδάτινο στίβο και έστελνε την μπάλα στην εστία του αντιπάλου δεν δίσταζε να χειροκροτεί όρθια και να ζητωκραυγάζει ενθουσιασμένη.

Κλείσιμο


Η νεαρή Εριέττα βιώνει έντονα κάθε στιγμή των αγώνων του αγαπημένου της Μάριου, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να της μιλήσει όταν βρίσκεται έξω από το νερό

Η σχέση της νεαρής γόνου και του γοητευτικού πολίστα μετρά περίπου 8 μήνες. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών στα νότια προάστια και γρήγορα η απλή φιλία που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους έδωσε τη θέση της στον έρωτα. Εκείνος είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που διαθέτει το ελληνικό πόλο, αφού πριν από έναν χρόνο είχε μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στη Βουλιαγμένη, ενώ εκείνη μια ταλαντούχα νεαρή σχεδιάστρια που μοιάζει έτοιμη να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές με τις ευφάνταστες κολεξιόν του brand «Lovink». Στα μόλις δύο χρόνια λειτουργίας της fashion design εταιρείας της, τα ρούχα της κατάφεραν να ξεφύγουν από τα στενά όρια της Ελλάδας και να βρεθούν ακόμη και σε μακρινές αγορές του εξωτερικού.



Ο δυναμισμός του Μάριου Καπότση στο πόλο ταίριαξε με αυτόν της Εριέττας Κούρκουλου στις επιχειρήσεις και στον σχεδιασμό

Το όνειρο του ξενώνα για τα ζώα
Είναι φανερό ότι η Εριέττα Κούρκουλου διανύει μια από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, καθώς στην επιτυχία των επαγγελματικών της εγχειρημάτων ήρθε να προστεθεί και η προσωπική ευτυχία, η οποία δεν παύει να αποτελεί κινητήρια δύναμη για την επίτευξη ακόμα περισσότερων στόχων ανεξαρτήτως ηλικίας.



Η Εριέττα, όταν δεν παρακολουθεί αγώνες πόλο και δεν εργάζεται, απολαμβάνει μαζί με τον αγαπημένο της Μάριο όμορφες στιγμές στο σπίτι ή ήρεμες εξόδους με την παρέα τους




Οι δυο τους απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στο σπίτι και ενίοτε διασκεδάζουν σε ήρεμες εξόδους με την παρέα τους. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένας λόγος για το χαμόγελο που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στα χείλη της Εριέττας, αφού έχει ήδη βάλει τα θεμέλια για τον ξενώνα φιλοξενίας και περίθαλψης ζώων τον οποίο χτίζει στην Ανατολική Αττική.

Ο ιδιαίτερος αυτός χώρος για τα ταλαιπωρημένα και αδέσποτα ζώα, ο οποίος θα είναι έτοιμος προς το τέλος του 2015, είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία για τη διάσημη γόνο. Η αγάπη της για τα ζώα είναι γνωστή και φροντίζει να την εκδηλώνει και έμπρακτα με κάθε τρόπο, όπως πριν από λίγα χρόνια με την ίδρυση του φιλοζωικού σωματείου «Save a Greek Stray».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης