Η νέα μόδα στις βαφτίσεις: Όχι πια τραπέζι, αλλά brunch!

Η νέα μόδα στις βαφτίσεις: Όχι πια τραπέζι, αλλά brunch!

Η Μαριέττα Δροσοπούλου, υπεύθυνη κοινωνικών εκδηλώσεων του Politia Tennis Club με ειδίκευση στην οργάνωση γάμων και βαφτίσεων, μοιράζεται έξυπνα tips για να δημιουργήσετε μία παραμυθένια ημέρα για το μωράκι σας, που όμως δεν θα σας στοιχίσει μία περιουσία

Η νέα μόδα στις βαφτίσεις: Όχι πια τραπέζι, αλλά brunch!
Η ημέρα της βάφτισης παιδιού είναι στιγμή μεγάλης χαράς και σπουδαίο γεγονός για τη ζωή του. Η Μαριέττα Δροσοπούλου, υπεύθυνη κοινωνικών εκδηλώσεων του Politia Tennis Club με ειδίκευση στην οργάνωση γάμων και βαφτίσεων, μοιράζεται έξυπνα tips για να δημιουργήσετε μία παραμυθένια ημέρα για το μωράκι σας, που όμως δεν θα σας στοιχίσει μία περιουσία. Αντί για το καθιερωμένο τραπέζι που γίνεται μετά το μυστήριο της βάφτισης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να καλέσετε τους συγγενείς και φίλους σας, σε brunch στους χώρους του club, με θέα όλη την Αθήνα. Εκεί συναντώνται οι αρωματικοί καφέδες, τα αφράτα κρουασάν και ομελέτες, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές καθώς επίσης και φρέσκοι χυμοί.

Κλείσιμο


Για μία ακόμα πιο οικονομική επιλογή, μπορείτε να γιορτάσετε τη βάφτιση με cocktail -κάλεσμα στον χώρο δίπλα από το πέτρινο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ή δίπλα από την πισίνα. Όσο για τον στολισμό και το θέμα της βάφτισης, μία μεγάλη γκάμα από προσκλήσεις, μπομπονιέρες και γλυκά (Candy bar) που προσφέρεται στο wedding market, θα σας βγάλει από τυχόν διλήμματα. Για περισσότερο fun, υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί ένας μεγάλος παιδότοπος και οι μικροί καλεσμένοι να απασχοληθούν με από έμπειρους παιδαγωγούς με μπαλονοκατασκευές, facepainting και μουσικοχορευτικά παιχνίδια.






POLITIA TENNIS CLUB: Αριστοτέλους 18, Πολιτεία
Κηφισιά 145 63
Τ: 210 6200.003
info@politiatennisclub.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης