Λαβρόφ: Τα νέα ρωσικά μαχητικά Su-57 έκαναν «διήμερη δοκιμή» στη Συρία!

Λαβρόφ: Τα νέα ρωσικά μαχητικά Su-57 έκαναν «διήμερη δοκιμή» στη Συρία!

Η κίνηση επιβεβαιώθηκε φαινομενικά από τις ισραηλινές δορυφορικές εικόνες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν από το έδαφος, αλλά ούτε ο ρωσικός στρατός ούτε η Ρωσία, είχαν σχολιάσει

Λαβρόφ: Τα νέα ρωσικά μαχητικά Su-57 έκαναν «διήμερη δοκιμή» στη Συρία!
Την περασμένη εβδομάδα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι μετέφεραν στη Συρία τέσσερα Su-57, τα οποία έχουν κατασκευαστεί για δοκιμές, στην Khmeimim Airbase. Η κίνηση επιβεβαιώθηκε φαινομενικά από τις ισραηλινές δορυφορικές εικόνες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν από το έδαφος, αλλά ούτε ο ρωσικός στρατός ούτε Ρωσία - ιδιοκτήτρια του προηγμένου πολεμικού αεροπλάνου σχολίασαν την κίνηση.

Τα αεροσκάφη έχουν αποσταλεί στη Συρία για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε περιβάλλον ημι-μάχης, ανέφερε η ρωσική ημερήσια εφημερίδα Kommersant επικαλούμενη πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών. Η δοκιμή θα επικεντρωθεί αρχικά στις δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου και ραντάρ του μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς, αντί των συστημάτων όπλων της, ανέφερε η έκθεση.

Κλείσιμο
Σήμερα η Ρωσία επιβεβαίωσε ότι τα μαχητικά Su-57 έκαναν διήμερες δοκιμές μάχης στη Συρία, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Στη δήλωσή του ο Λαβρόφ επιβεβαίωσε τις παραπάνω φήμες, λέγοντας ότι «ήταν μόνο για δύο μέρες»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης