Πυροβολισμοί στην πόλη Καζάν της Ρωσίας - Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες

Πυροβολισμοί στην πόλη Καζάν της Ρωσίας - Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες

Ο δράστης, που συνελήφθη σε κατάσταση μέθης στο διαμέρισμά του, άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών - Νεκρός ο συνεργός του - Τραυματίες ένας αστυνομικός και ένας πολίτης

Πυροβολισμοί στην πόλη Καζάν της Ρωσίας - Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες αστυνομικούς και πολίτες σημειώθηκαν στην πόλη Καζάν της Ρωσίας, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Η ρωσική αστυνομία οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση για την εξουδετέρωση του δράστη, ο οποίος άνοιξε πυρ και εναντίον των αστυνομικών μόλις εμφανίστηκαν στο σημείο.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φέρεται να άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο διέμενε, στοχεύοντας τους περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ένας αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων και τραυματίες είναι άλλος ένας αστυνομικός και ένας πολίτης, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση και αφού εισέβαλε στο διαμέρισμα του δράστη, εξουδετέρωσε έναν συνεργό του και προχώρησε στη σύλληψη του ιδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι ο 34χρονος Αλεξάντερ Πετρόφ, ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Η φωτογραφία από τη σύλληψή του, καθώς οι αστυνομικοί του έχουν περάσει χειροπέδες...






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης