Σε επέμβαση διάρκειας πέντε ωρών χρειάστηκε να υποβληθεί ένα 12χρονο αγόρι στην Κίνα μετά το σοβαρό τραυματισμό του όταν εξερράγη το κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ ο 12χρονος πήγε να πιάσει το κινητό του τηλέφωνο μάρκας Hua Tang VT-V59 όταν αυτό εξερράγη.
Αποτέλεσμα ήταν το μικρό αγόρι να χάσει τον δείκτη του δεξιού του χεριού αλλά και να τυφλωθεί στο δεξί μάτι.
Οι ακτινογραφίες του 12χρονου δείχνουν το μέγεθος των τραυμάτων του καθώς ο δείκτης κόπηκε με την έκρηξη ενώ το μάτι του τραυματίστηκε από ένα κομμάτι πλαστικό.
Κλείσιμο
Η αδερφή του είπε ότι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο και είδε τον 12χρονο, που είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του, γεμάτο με αίματα όταν μπήκε στο δωμάτιό του.
Η μητέρα του αγοριού αποκάλυψε ότι το κινητό ήταν «ηλικίας» δύο ετών και του το είχε δώσει η ίδια όταν αγόρασε ένα καινούργιο smartphone.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.