Καναδάς: 21χρονη «πόζαρε» στο Facebook με τη ζώνη που έπνιξε την φίλη της

Καναδάς: 21χρονη «πόζαρε» στο Facebook με τη ζώνη που έπνιξε την φίλη της

Η μπλε ζώνη με την μεγάλη αγκράφα βρέθηκε στο δρόμο κοντά στο πτώμα της άτυχης έφηβης - Δεν αρνήθηκε το έγκλημα 

Καναδάς: 21χρονη «πόζαρε» στο Facebook με τη ζώνη που έπνιξε την φίλη της
Μία φωτογραφία στο Facebook ήταν αρκετή για να πέσει στα χέρια της αστυνομίας μία 21χρονη γυναίκα στον Καναδά. Η Cheyenne Rose Antoine ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της και η οποία την απεικονίζει να φορά μία ζώνη, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν φονικό όπλο.

Η 21χρονη με αυτή τη ζώνη φέρεται να στραγγάλισε τη 18χρονη φίλη της, Brittney Gargol, τον Μάρτιο του  2015. Η μπλε ζώνη με την μεγάλη αγκράφα βρέθηκε στο δρόμο κοντά στο πτώμα της άτυχης έφηβης.

Κλείσιμο
Η νεκροψία έδειξε ότι η Gargol πέθανε από στραγγαλισμό. Ήταν δύο χρόνια πριν όταν η αστυνομία συνέλαβε την Antoine η οποία καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία. Φυλακίστηκε για επτά χρόνια, αφότου ομολόγησε το έγκλημα. 

Το δικαστήριο του Σασκατούν του Καναδά ανέφερε ότι η Antoine είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν υπό την επήρεια μαριχουάνας, όταν λογομάχησε με τη φίλη της.

Η αστυνομία τόνισε ότι η Antoine με την 18χρονη διασκέδαζαν σε μπαρ λίγο πριν η Gargol φύγει με έναν άγνωστο άνδρα. Όμως ένα ποστ στο Facebook την επόμενη μέρα περιέπλεξε τα πράγματα

«Πού είσαι; Δεν έχω νέα σου. Ελπίζω να είσαι σπίτι ασφαλής», έγραψε στη σελίδα της Gargol η 21χρονη. Ωστόσο, κάποιος ενημέρωσε την οικογένεια της 18χρονης ότι η Antoine μεθυσμένη και σε κατάσταση υστερίας, παραδέχθηκε ότι έπνιξε τη φίλη της μετά από λογομαχία.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν ότι σκότωσε την 18χρονη, ωστόσο δεν το αρνήθηκε. «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου. Ούτε αν πω ή κάνω κάτι δεν θα τη φέρει πίσω ποτέ. Λυπάμαι πολύ. Δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης