ΗΠΑ: Μεγάλες ουρές σε αεροδρόμια εξαιτίας προβλήματος στους υπολογιστές

ΗΠΑ: Μεγάλες ουρές σε αεροδρόμια εξαιτίας προβλήματος στους υπολογιστές

Το πρόβλημα αφορούσε τους υπολογιστές που ελέγχουν τη μετανάστευση

ΗΠΑ: Μεγάλες ουρές σε αεροδρόμια εξαιτίας προβλήματος στους υπολογιστές
Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν το απόγευμα της πρωτοχρονιάς σε αεροδρόμια των ΗΠΑ, καθώς για δύο ώρες, οι υπολογιστές που πραγματοποιούν τον έλεγχο διαβατηρίων αντιμετώπισαν προβλήματα. 

Ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι ταξιδιώτες που έφθασαν στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την υπηρεσία ελέγχου των συνόρων αλλά και διάφορες αναρτήσεις που έγιναν στα social media. 

Κλείσιμο

Σε ανακοίνωσή τους, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το πρόβλημα ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα τοπική ώρα και λύθηκε δύο ώρες αργότερα, στις 9.30 μ.μ. Ο χρόνος αναμονής των επιβατών, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν μεγαλύτερος από το συνηθισμένο. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί εξήγηση για τη διακοπή του συστήματος, ενώ για τον έλεγχο των διαβατηρίων επιστρατεύτηκαν εναλλακτικές διαδικασίες. 

Σε ανακοίνωση στο τουίτερ, η αρμόδια αρχή ανακοίνωσε ότι καθ' όλη τη διάρκεια της διακοπής, υπήρχε πλήρης έλεγχος σε εθνικές βάσεις που συνδέονται με την ασφάλεια, ενώ οι επιβάτες ελέγχθηκαν με διαδικασίες που ακολουθούν τις προδιαγραφές ασφαλείας. 


Ανάμεσα στα αεροδρόμια που επηρεάστηκαν ήταν αυτά της Νέας Υόρκης και της Ατλάντα, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα αναφέρθηκε και σε άλλες περιοχές. Παρόμοια βλάβη είχε συμβεί εδώ και ένα χρόνο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης