Κεντάκι: «Τα πιτ μπουλ κατασπάραξαν την γυναίκα μου με πάνω από 20 δαγκωματιές»

Κεντάκι: «Τα πιτ μπουλ κατασπάραξαν την γυναίκα μου με πάνω από 20 δαγκωματιές»

Ηταν μόλις 50 κιλά - Τα σκυλιά της επιτέθηκαν ενώ είχε βγει να ταΐσει τη γάτα της - Την δάγκωσαν ακόμα και στο λαιμό - Να καταδικαστεί για φόνο ο ιδιοκτήτης τους, ζητά ο σύζυγός της

Κεντάκι: «Τα πιτ μπουλ κατασπάραξαν την γυναίκα μου με πάνω από 20 δαγκωματιές»
Τα πιτ μπουλ κατασπάραξαν την γυναίκα μου με περισσότερες από είκοσι δαγκωματιές, εξομολογείται σε συνέντευξή του ο Τζον Σέιλορ από το Κεντάκι των ΗΠΑ, που είδε τη γυναίκα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του, στον κήπο του σπιτιού τους, όταν δύο εξαγριωμένα σκυλιά τους επιτέθηκαν με μανία. 

Η επίθεση συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ η 66χρονη Λορέν είχε βγει να ταΐσει τη γάτα του ζευγαριού. Όταν ο σύζυγός της άκουσε τη φασαρία βγήκε να δει τις συμβαίνει και τότε τα σκυλιά επιτέθηκαν και σ' αυτόν. Ευτυχώς τότε παρενέβη ο αδερφός του, που μένει δίπλα, απέσπασε την προσοχή των σκύλων και ο Τζον Σέιλορ κατόρθωσε να ξεφύγει και αρπάζοντας το όπλο του να πυροβολήσει και να σκοτώσει το ένα από τα δύο πιτ μπουλ, ενώ το άλλο έφυγε τρέχοντας. 

Κλείσιμο
Ο ίδιος φέρει σοβαρά τραύματα από την επίθεση των πιτ μπουλ στο αριστερό του χέρι και ελαφρότερα στο δεξί και στο κεφάλι. «Ήταν αδύνατη, ζύγιζε μόλις 50 κιλά» λέει για την γυναίκα του κλαίγοντας. «Έλεγα, "όχι, όχι, σας παρακαλώ, όχι" και έλεγξα το σφυγμό της μήπως και ήταν ζωντανή
», συνεχίζει περιγράφοντας το περιστατικό. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο σκύλος που το είχε σκάσει εντοπιστεί από την υπηρεσία ζώων και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο ιδιοκτήτης των ζώων που μένει στη γειτονιά των Σέιλορ, ήταν ήδη υπό κράτηση με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία από τις 22 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν από το συμβάν. Προς το παρόν του έχει απαγγελθεί κατηγορία ιδιοκτησίας βίαιων ζώων, όπως ο Τζον Σέιλορ ζητά να πληρώσει για το θάνατο της γυναίκας του και να κατηγορηθεί για τον θάνατό της. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης