Ξέχασε πού πάρκαρε και βρήκε το αυτοκίνητό του 20 χρόνια μετά

Ξέχασε πού πάρκαρε και βρήκε το αυτοκίνητό του 20 χρόνια μετά

Το είχε δώσει σε πάρκινγκ πριν από 20 χρόνια και το είχε ξεχάσει – Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε επειδή το κτίριο που βρισκόταν έπρεπε να κατεδαφιστεί – Πλέον, πρέπει να το πάει σε μάντρα

Ξέχασε πού πάρκαρε και βρήκε το αυτοκίνητό του 20 χρόνια μετά
Είκοσι χρόνια μετά βρήκε ένας Γερμανός το αυτοκίνητό του, που νόμιζε ότι το είχαν κλέψει. Η ιστορία ξεκινά στη Φρανφκούρτη το 1997, όταν ένας άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του, αλλά δεν μπορούσε να το βρει. Κατήγγειλε το γεγονός ως κλοπή.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, 20 χρόνια μετά, οι αρχές εντόπισαν το χαμένο όχημα. Όμως ανακάλυψαν ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος απλά είχε ξεχάσει πού είχε παρκάρει και θεώρησε ότι του το είχαν κλέψει. Το αυτοκίνητοι βρέθηκε σε ένα γκαράζ μέσα σε παλαιό βιομηχανικό κτίριο που πρόκειται να κατεδαφιστί. Το παλαιό αυτοκίνητο εμπόδιζε την κατεδάφιση και οι υπεύθυνοι κάλεσαν την αστυνομία να βρει τον ιδιοκτήτη.

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που πλέον είναι 76 ετών, πήγε στην αστυνομία με την κόρη του. Ωστόσο, το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον λειτουργικό και πρέπει να το πάει σε μάντρα.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ξεχνάει πού το έχουν παρκάρει. Στο Μόνακο, ένας άντρας βρήκε το όχημά του δύο χρόνια αφότου το πάρκαρε και πήγε για ποτά. Το ανέφερε στην αστυνομία που εντόπισε το όχημα τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο απ' όπου ο άνδρας νόμιζε ότι είχε παρκάρει. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν πολλά χρήματα.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Σκωτία, όταν ένας άνδρας ξέχασε πού είχε παρκάρει. Το βρήκε έξι μήνες μετά. Κανείς δεν το είχε κλέψει, ωστόσο το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση είχε ξεπεράσει τις 5.000 λίρες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης