Χαρίρι: Επιστρέφω σε δύο μέρες στον Λίβανο

Χαρίρι: Επιστρέφω σε δύο μέρες στον Λίβανο

Σε ανάρτησή του στο τουίτερ, ο Χαρίρι κάλεσε τους Λιβανέζους να παραμείνουν ήρεμοι και πρόσθεσε πως η οικογένειά του θα «παραμείνει στη χώρα της, στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας»

Χαρίρι: Επιστρέφω σε δύο μέρες στον Λίβανο
Ο Σάαντ αλ-Χαρίρι, ο πρωθυπουργός του Λιβάνου ο οποίος ανακοίνωσε από τη Σαουδική Αραβία αιφνιδιαστικά στις 4 Νοεμβρίου την παραίτησή του, δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι θα επιστρέψει στον Λίβανο εντός των προσεχών δύο ημερών.

Σε ανάρτησή του στο τουίτερ, ο Χαρίρι κάλεσε τους Λιβανέζους να παραμείνουν ήρεμοι και πρόσθεσε πως η οικογένειά του θα «παραμείνει στη χώρα της, στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας».

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, ο Μαρωνίτης πατριάρχης του Λιβάνου, Μπεσάρα Μπούτρος αλ-Ράι, δήλωσε ότι ο Σάαντ Χαρίρι θα επιστρέψει στον Λίβανο το ταχύτερο δυνατόν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο al-Arabiya.

Ο Ράι έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη δεύτερη μέρα της πρώτης επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία. Ο Ράι είχε επίσης συνομιλίες με τον Χαρίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης