Γλίτωσε τη φυλακή η 25χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε... τη μάνα της

Γλίτωσε τη φυλακή η 25χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε... τη μάνα της

H Misty Velvet Dawn Spann είχε να δει τη μητέρα της από τότε που η δεύτερη έχασε την κηδεμονία της, όταν ήταν παιδί

Γλίτωσε τη φυλακή η 25χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε... τη μάνα της
Μια 25χρονη νεαρή που φέρεται να... παντρεύτηκε τη μητέρα της όταν οι δύο γυναίκες ξανασυναντήθηκαν και «ερωτεύτηκαν» μετά από πολλά χρόνια που έμειναν χωριστά «γλίτωσε» από ποινή κάθειρξης 10 ετών με πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, η 25χρονη Misty Velvet Dawn Spann είχε να δει την μητέρα της, τη 43χρονη Patricia Spann, από τότε που ήταν παιδί και η δεύτερη έχασε την κηδεμονία της ίδιας και των δύο αδερφών της, που τελικά δόθηκαν για υιοθεσία.

Κλείσιμο
H Misty, από το Ντάνκαν της Οκλαχόμα, κατάφερε να επανασυνδεθεί με τη μητέρα της πριν από τρία χρόνια. Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να αναθερμάνουν τη σχέση τους ωστόσο μάλλον το... παράκαναν, αφού τελικά ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Άγνωστο πώς (πιθανόν από κάποια καταγγελία) οι κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής ανακάλυψαν την παράνομη αιμομικτική ένωση μαμάς και κόρης και το ζευγάρι συνελήφθη.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η διαταραγμένη μητέρα παντρευόταν ένα από τα παιδιά της. Το 2008 είχε έρθει σε επαφή με έναν από τους αδερφούς της Misty, έκανε σχέση μαζί του και κατέληξε να... παντρευτεί και αυτόν.

Ο συγκεκριμένος γάμος ακυρώθηκε μερικούς μήνες αργότερα, χωρίς να υπάρξουν νομικές κυρώσεις.



Το τρίτο παιδί της οικογένειας, ο Cody (αυτός που δεν έχει παντρευτεί ακόμα τη μαμά του) κατηγορεί τη 43χρονη ότι τα αρρωστημένα της βίτσια έχουν καταστρέψει τα παιδιά της.

«Είναι άχρηστη και υπέβαλε την αδερφή μου σε μια απίστευτη ταλαιπωρία. Την ανάγκασε να παντρευτούν, υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που το γνωρίζουν αυτό» δήλωσε ο νεαρός στο κανάλι News9 της Οκλαχόμα. 

Η Misty επρόκειτο να δικαστεί αυτόν τον μήνα στην κομητεία Στίβενς αλλά η ίδια ομολόγησε την ενοχή της, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 10ετή ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να είναι τόσο γενναιόδωρη με τη μητέρα της νεαρής, η δίκη της οποίας έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Γενάρη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης