Βίντεο: Ο καλύτερος οδηγός της Μολδαβίας δεν έχει... χέρια!

Βίντεο: Ο καλύτερος οδηγός της Μολδαβίας δεν έχει... χέρια!

Βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια πίσω από το τιμόνι και δεν έχει προκαλέσει το παραμικρό ατύχημα, ούτε έχει πάρει κάποια κλήση

Βίντεο: Ο καλύτερος οδηγός της Μολδαβίας δεν έχει... χέρια!
Ο καλύτερος οδηγός της Μολδαβίας δεν έχει... χέρια! Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο Κονταστίν Άγκα οδηγεί εδώ και 10 χρόνια ένα κανονικό αυτοκίνητο χωρις να προκαλέσει ή να εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα αλλά ούτε και να πάρει κλήση από την τροχαία.

Ο Άγκα έχασε τα δύο του χέρια το 2002 μετά από εργατικό ατύχημα. Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε από το να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να συνεχίσει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Τοπικά ΜΜΕ τον έχουν ονοματίσει τον καλύτερο οδηγό της χώρας μολονότι ο ίδιος ομολογεί ότι δεν διαθέτει άδεια οδήγησης.

Σε βίντεο ο κ. Άγκα φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητό του, να βγάζει τα παπούτσια του και στη συνέχεια να παίρνει στα... πόδια του το τιμόνια.

Με το αριστερό του πόδι πατά το γκάζι και το φρένο καθώς το αυτοκινητό του είναι αυτόματο και έτσι δεν χρειάζεται να ασχολείται με την αλλαγή ταχυτήτων.

«Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη αισιοδοξία και λίγη υποστήριξη» απαντά ο ίδιος στην ερώτηση πώς τα κατάφερε να οδηγεί χωρίς χέρια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης