Τρίζει η καρέκλα του νέου προσωπάρχη στον Λευκό Οίκο;

Τρίζει η καρέκλα του νέου προσωπάρχη στον Λευκό Οίκο;

Δεν απολύομαι σήμερα, λέει ο Τζον Κέλι 

Τρίζει η καρέκλα του νέου προσωπάρχη στον Λευκό Οίκο;
Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τους δημοσιογράφους ότι δεν αποχωρεί από το αξίωμά του ενώ οργιάζουν οι φήμες περί παραίτησής του. 

Ο Κέλι πέρασε το κατώφλι της Δυτικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου μετά την αποχώρηση του Ράινς Πρίμπους, εξαιτίας των πολλαπλών διαρροών και της έλλειψης τάξης στην λειτουργία του Λευκού Οίκου. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το CNN, ο απόστρατος στρατηγός των Πεζοναυτών διέψευσε τις διαδοχικές αναφορές περί επικείμενης παραίτησής του, τονίζοντας ότι "εκτός κι αν κάτι αλλάξει",  ο ίδιος βρίσκεται στον Λευκό Οίκο για να παραμείνει.

"Θα σας πω ότι, παρά το γεγονός ότι το διαβάζω συνεχώς, δεν παραιτούμαι σήμερα," δήλωσε ο ίδιος, στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου."Μόλις μίλησα με τον πρόεδρο. Δεν νομίζω ότι απολύομαι σήμερα," πρόσθεσε. 
     
Πηγή στον Λευκό Οίκο επιβεβαίωσε ότι, η δημόσια εμφάνιση του Κέλι, είχε ως στόχο "να διορθώσει την κατάσταση, αλλά κι ο ίδιος να λάβει θέση έναντι των δημοσιογραφικών αναφορών για πιθανή παραίτησή του.
 
Κάποιες φορές μάλιστα στην διάρκεια της συνέντευξης, ο Κέλι εμφανίστηκε να ταυτίζεται με τον Τραμπ και να επιτίθεται στα ΜΜΕ, υπερασπιζόμενος τις αναρτήσεις του προέδρου στο Twitter ως "αποκλειστικά σωστές," αλλά και υιοθετώντας μία σκληρή γραμμή κατά της Βόρειας Κορέας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης