Συγκινητικό βίντεο: Ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στο στήθος ενός 57χρονου

Συγκινητικό βίντεο: Ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στο στήθος ενός 57χρονου

Ο άνδρας ήθελε από την πρώτη κιόλας στιγμή να γνωρίσει την οικογένεια του σωτήρα του, αλλά χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος

Συγκινητικό βίντεο: Ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στο στήθος ενός 57χρονου
Την απίστευτα συγκινητική στιγμή που μια γυναίκα ακούει για πρώτη φορά την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στο στήθος ενός 57χρονου άνδρα καταγράφει ένα βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 57χρονος David Ponder υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς στις 15 Αυγούστου του 2016, ακριβώς δύο εβδομάδες μετά μετά από τον αιφνίδιο θάνατο από άγνωστα αίτια του 26χρονου Juan Carlos Lopez Jr, ο οποίος αποδείχθηκε συμβατός δότης.

Κλείσιμο
«Από την πρώτη κιόλας μέρα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο δότης μου», ακούγεται να λέει ο Ponder στην μητέρα του «σωτήρα» του, την Graciela Lopez, στο viral βίντεο.

Μετά από μια υποχρεωτική περίοδο αναμονής έξι μηνών, ο 57χρονος έστειλε ένα γράμμα στην οικογένεια του Juan μέσω του οργανισμού Life Sharing. Μετά από αναμονή έξι μηνών, στην θλιβερή επέτειο του θανάτου του 26χρονου, την 1η Αυγούστου, ο Ponder έλαβε την απάντηση που περίμενε.

Η οικογένεια του Juan θα διοργάνωνε ένα πάρτι ανήμερα των γενεθλίων του άτυχου νέου για να τιμήσει την μνήμη του και ο David ήταν προσκεκλημένος.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο 57χρονος ταξίδεψε στη Ραμόνα της Καλιφόρνια και γνώρισε την οικογένεια του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή. «Ήταν μια υπέροχη, φορτισμένη συναισθηματικά εμπειρία», εξηγεί ο ίδιος στην Daily Mail. Το βίντεο δείχνει τη μητέρα του δότη, Graciela, να ακούει με ένα στηθοσκόπιο την καρδιά του γιου της να χτυπάει μέσα στο στήθος του 57χρονου και στη συνέχεια να ξεσπά σε λυγμούς, ενώ ο άνδρας γεμάτος ευγνωμοσύνη την παρηγορεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης