Η οικογενειακή φωτογραφία της βασίλισσας Ράνιας για τα γενέθλια των δύο κοριτσιών της

Η οικογενειακή φωτογραφία της βασίλισσας Ράνιας για τα γενέθλια των δύο κοριτσιών της

Περήφανη μαμά για τα τέσσερα παιδιά της η εντυπωσιακή βασίλισσα της Ιορδανίας, συχνά ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οικογενειακές φωτογραφίες

Η οικογενειακή φωτογραφία της βασίλισσας Ράνιας για τα γενέθλια των δύο κοριτσιών της
Πανέμορφη και γοητευτική η 47χρονη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, όπως όλα δείχνουν, παρά τις βασιλικές υποχρεώσεις της, διαθέτει χρόνο και στα social media. Στις 26 Σεπτεμβρίου η μικρότερη κόρη της, πριγκίπισσα Σάλμα, έγινε 17 ετών και μία μέρα μετά η μεγαλύτερη κόρη της, η πριγκίπισσα Ιμάν, έκλεισε τα 20 της χρόνια.

Η βασίλισσα με αφορμή τα σχεδόν κοινά γενέθλια των δύο κοριτσιών της ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία με την ίδια, τον βασιλιά Αμπντάλα και τις δύο πριγκίπισσες. Στη λεζάντα έγραψε: «Ευτυχισμένα γενέθλια στις δύο αγαπημένες μου κόρες Ιμάν και Σάλμα».

Κλείσιμο


Τον περασμένο Αύγουστο η βασίλισσα της Ιορδανίας είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram του μεγαλύτερου γιου της, του 23χρονου διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Χουσεΐν, με στρατιωτική στολή και ανέφερε ότι ο γιος της ολοκλήρωσε την στρατιωτική του εκπαίδευση στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ στο Σάρεϊ. «Μας έχεις δώσει αμέτρητους λόγους να είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτό που έχεις γίνει»
, είχε γράψει στη λεζάντα η βασίλισσα.

Στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ είχαν φοιτήσει στο παρελθόν ο βασιλιάς της Ιορδανίας και οι Βρετανοί πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης