«Γελοίους» χαρακτήρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον βουλευτίνα των Εργατικών

«Γελοίους» χαρακτήρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον βουλευτίνα των Εργατικών

Η Έμμα Ντεντ Κόαντ εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά της χρηματοδότησης της βασιλικής οικογένειας - Στην εκλογική της περιφέρεια βρίσκεται το παλάτι του Κένσιγκτον

«Γελοίους» χαρακτήρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον βουλευτίνα των Εργατικών
Περιφρονεί δύο από τους ψηφοφόρους της εκλογικής της περιφέρειας και δεν το κρύβει! Η 62χρονη Έμμα Ντεντ Κόαντ, βουλευτής των Εργατικών στη Βρετανία, εκπροσωπεί την περιφέρεια του Κένσιγκτον, εκεί όπου βρίσκεται το ομώνυμο παλάτι, κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον καθώς και του πρίγκιπα Χάρι.

Η δυναμική βουλευτίνα, που δέχθηκε επαίνους για την διαχείριση στην τραγωδία του Πύργου Γκρένφελ, εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας σε εκδήλωση στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του κόμματος στο Μπράιτον την Δευτέρα.

Κλείσιμο
«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γελοίοι»,
δήλωσε η Ντεντ, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου και ζήτησε να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση της βασιλικής οικογένειας. Η ίδια, επιτέθηκε προσωπικά στην Κέιτ Μίντλετον και την κατηγόρησε για σπατάλη, αποκαλύπτοντας ότι αγόρασε μερικά πουλόβερ αξίας 150 λιρών (170 ευρώ) το ένα, ποσόν που ισοδυναμεί με το φαγητό μιας τετραμελούς οικογένειας, όπως υποστήριξε η βουλευτής.



Η βασιλική οικογένεια χρηματοδοτείται από έναν συνδυασμό ιδιωτικών και κρατικών κεφαλαίων, όπως είναι το Sovereign Grant, που προέρχεται από το υπουργείο Οικονομικών. Από το μένος της Έμμα Ντεντ δεν ξέφυγε και το BBC, το οποίο η βουλευτής των Εργατικών κατηγόρησε πως «κατευθύνεται από δεξιούς πολιτικούς και από την μοναρχία».



Η πολιτικός, που στο παρελθόν είχε παρομοιάσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του με την οικογένεια των Καρντάσιανς, δήλωσε στην εκδήλωση: «Είμαι ο χειρότερος εφιάλτης της βασιλικής οικογένειας» και αποκάλυψε ότι έχει απορρίψει πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ για να επισκεφθεί το παλάτι μετά την εκλογή της, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές τον περασμένο Ιούνιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης