Η Μπριζίτ Μακρόν έδωσε μαθήματα μόδας στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η Μπριζίτ Μακρόν έδωσε μαθήματα μόδας στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ταξίδεψε στις 18 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Εμμανουέλ Μακρόν στη Νέα Υόρκη για τη Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Η Μπριζίτ Μακρόν έδωσε μαθήματα μόδας στους δρόμους της Νέας Υόρκης
Αν και φοβάται τα ταξίδια με το αεροπλάνο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας από την ημέρα που ο Εμμανουέλ Μακρόν βρέθηκε στο τιμόνι της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας, είναι πάντα δίπλα του. Έτσι, η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν, αφού τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου βρέθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο στη χώρα μας, από τις 18 μέχρι τις 20 του μήνα επισκέπτεται μαζί με τον σύζυγό της τη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της 72ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Παρόλο, που το πρόγραμμα και των δύο είναι φορτωμένο εν τούτοις το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έχει διαφορετικές υποχρεώσεις στη Νέα Υόρκη. Χαμογελαστή και άνετη μπροστά στα φλας των φωτογράφων η κομψή Μπριζίτ Μακρόν περπάτησε στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης και εντυπωσίασε με τις στιλιστικές επιλογές της.



Με μαύρο μαντό που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου της οίκου μόδας Louis Vuitton, παρόμοιο με το μπλε μαντό, που φορούσε την βραδιά των εκλογών, μαύρο στενό παντελόνι και λευκή μπλούζα, η Μπριζίτ Μακρόν ξεναγήθηκε την Δευτέρα στο Μπάτερι Παρκ και σταμάτησε αρκετές φορές να ποζάρει για τους φωτογράφους. Την ίδια μέρα η σύζυγος του Γάλλου προέδρου επισκέφθηκε το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου.
Κλείσιμο



Πιστή στις σκούρες αποχρώσεις σε αυτό το ταξίδι της, η γοητευτική Γαλλίδα «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό στην είσοδο του  ξενοδοχείου «The Pierre» της Νέας Υόρκης, όπου διαμένει το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, με στενό μαύρο παντελόνι, το οποίο αυτή την φορά συνδύασε με γκρι σακάκι, γκρι μπλούζα, μαύρη δερμάτινη τσάντα και μαύρα μποτίνια.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης