Υεμένη: «Ανακουφισμένος» ο πατέρας μετά την εκτέλεστη του βασανιστή του παιδιού του

Υεμένη: «Ανακουφισμένος» ο πατέρας μετά την εκτέλεστη του βασανιστή του παιδιού του

Αμέσως μετά έθαψε την τριών ετών κορούλα του, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον 41χρονο

Υεμένη: «Ανακουφισμένος» ο πατέρας μετά την εκτέλεστη του βασανιστή του παιδιού του
«Ανακούφιση και ικανοποίηση» δήλωσε πως αισθάνεται ο πατέρας του τρίχρονου κοριτσιού που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν 41χρονο άντρα στην Υεμένη, αμέσως μετά την δημόσια εκτέλεση του βασανιστή του παιδιού του. 

Αρχικά ο δικαστής είχε αποφασίσει ως ποινή 100 μαστιγώματα για τον άντρα, που ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Η οργή της κοινής γνώμης ήταν τέτοια όμως, που ο δικαστής οδηγήθηκε στην αλλαγή της απόφασής του και διέταξε την δημόσια εκτέλεση του δράστη. 

Κλείσιμο
Ο πατέρας του μόλις τριών ετών θύματος παρακολούθησε από την πρώτη σειρά τους αστυνομικούς να οδηγούν τον 41χρονο δεμένο πισθάγκωνα σε μια πλατεία και να τον ρίχνουν στο έδαφος. Ακολούθως, ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πισώπλατα, σκοτώνοντάς τον. 

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στην Daily Mail και δήλωσε πως εκείνη την στιγμή ένιωσε ανακούφιση, «σαν να γενιόταν ξανά». Αμέσως μετά, λέει, πήγαν με την γυναίκα του Τζεμιλέ και άλλους συγγενείς στο νοσοκομείο, όπου το πτώμα του παιδιού τους βρισκόταν στο νεκροτομείο, το πήραν και το έθαψαν.

«Αισθάνομαι σαν να ξαναγεννήθηκα. Αυτή είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου. Είμαι ανακουφισμένος τώρα. Η δικαιοσύνη και οι νόμοι του θεού και της σαρία εφαρμόστηκαν», είπε. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης