Πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα: 14 τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδί

Πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα: 14 τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδί

Τέσσερα άτομα εγκλωβισμένα - Δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε σοβαρή η κατάστασή τους - Στο σημείο έσπευσαν 48 οχήματα της Πυροσβεστικής με 150 πυροσβέστες

Πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα: 14 τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδί
Μεγάλη πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο της Μόσχας ξέσπασε τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 14 άτομα, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε εμπορικό κέντρο στο βορειοδυτικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Ντιμιτρόφσκ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, η φωτιά ξέσπασε στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρου Rio. Στο σημείο έσπευσαν 48 οχήματα της πυροσβεστικής, με 150 πυροσβέστες ενώ ο καπνός είχε κατακλύσει ολόκληρες τις εγκαταστάσεις, καθιστώντας την ατμόσφαιρα αποπνιχτική.

Δύο από τους τραυματίες κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή τους ήταν σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εμπορικό κέντρο έχουν εγκλωβιστεί τέσσερα άτομα. Τα σωστικά συνεργεία καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για τον εντοπισμό τους, ενώ οι ρωσικές αρχές κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη εξάπλωση της φωτιάς εντός των εγκαταστάσεων.

«Βρίσκονται πίσω από αεροστεγείς πόρτες. Προσπαθούμε να τους προσεγγίσουμε. Οι πυροσβέστες μετακινούνται έρποντας κάτω από τις πυροσβεστικές μάνικες εξαιτίας του καπνού και των υψηλών θερμοκρασιών που έχουν αναπτυχθεί» τόνισε Ρώσος αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης