Συγκινούν οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ: Η Νταϊάνα είναι ακόμα η μητέρα μας

Συγκινούν οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ: Η Νταϊάνα είναι ακόμα η μητέρα μας

Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ με τίτλο Diana, Our Mother: Her Life and Legacy

Συγκινούν οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ: Η Νταϊάνα είναι ακόμα η μητέρα μας
Για την μητέρα τους, την πριγκίπισσα Νταϊάνα που χάθηκε άδικα σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997 στο Παρίσι θα μιλήσουν για πρώτη φορά μαζί οι δύο γιοι της, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε ένα ντκιμαντέρ που αναμένεται να μεταδοθεί στα τέλη Ιουλίου στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ με τίτλο Diana, Our Mother: Her Life and Legacy οι δύο γαλαζοαίματοι, 20 χρόνια μετά το θάνατο της Lady D, εμφανίζονται να ξεφυλλίζουν άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές των τριών τους.

Κλείσιμο
«Είναι η πρώτη φορά που οι δύο μας μιλάμε για την Νταϊάνα ως μητέρα. Ήταν μια καλή γονέας. Ήταν η μητέρα μας. Είναι η μητέρα μας» λέει ο Χάρι και συμπληρώνει: Και ως γιος θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη μητέρα του κόσμου. Μας περιέβαλε με αγάπη αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Όταν στα χέρια του Ουίλιαμ πέφτει μια φωτογραφία με τον ίδιο να είναι στα χέρια της εγκύου στον αδερφό του Νταϊάνα σχολιάζει «όσο και αν δεν το πιστεύεις είμαστε και οι τρεις σε αυτή τη φωτογραφία, εσύ είσαι στην κοιλιά της».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης