Βαρκελώνη: Επίθεση με καλάσνικοφ σε αστυνομικούς

Βαρκελώνη: Επίθεση με καλάσνικοφ σε αστυνομικούς

Δύο ένστολοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο - Ο δράστης διέφυγε με μία πράσινη Alfa Romeo, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα

Βαρκελώνη: Επίθεση με καλάσνικοφ σε αστυνομικούς
Δύο αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με καλάσνικοφ στην πόλη Γκάβα της Βαρκελώνης στην Ισπανία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Δράστης φέρεται να είναι ένας άνδρας, ο οποίος, αφού επιτέθηκε με το αυτόματο όπλο στους αστυνομικούς, στο νεκροτομείο της πόλης, διέφυγε με μία πράσινη Alfa Romeo.

Κλείσιμο
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και εναέρια μέσα. Λίγες ώρες αργότερα, το πράσινο όχημα και ο δράστης εντοπίστηκαν και ο τελευταίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Το κίνητρο του δράστη παραμένει άγνωστο, ωστόσο η υπόθεση δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την καταλανική αστυνομία, οι δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στον οδηγό του πράσινου Alfa Romeo, ο οποίος, ωστόσο, έβγαλε το καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί.

Όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο, ο ένας τραυματίας υποβλήθηκε σε εγχείριση και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης