Πακιστάν: Τουλάχιστον 37 νεκροί σε επιθέσεις που συγκλόνισαν σήμερα την χώρα

Πακιστάν: Τουλάχιστον 37 νεκροί σε επιθέσεις που συγκλόνισαν σήμερα την χώρα

Επτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν στην πρώτη επίθεση, στην Κουέτα - Στους 150 οι τραυματίες - Ο δράστης πυροδότησε τα εκρηκτικά όταν η αστυνομία σταμάτησε το όχημά του για να το ελέγξει σε σημείο ελέγχου 

Πακιστάν: Τουλάχιστον 37 νεκροί σε επιθέσεις που συγκλόνισαν σήμερα την χώρα
Η διπλή επίθεση η οποία διαπράχθηκε σε μια αγορά του Πακιστάν σήμερα, την τελευταία Παρασκευή του ιερού μήνα του ραμαζανιού για τους μουσουλμάνους, στοίχισε τη ζωή σε 37 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 150 και πλέον πολίτες, σύμφωνα με έναν νεότερο απολογισμό που δημοσιοποίησαν οι αρχές.

Μια κατάμεστη αγορά στην πόλη Παρατσινάρ, στα σύνορα του Πακιστάν και του Αφγανιστάν, επλήγη από αυτή τη διπλή επίθεση, ενώ ο κόσμος έκανε τις αγορές του ενόψει των εορτών του Έιντ, του τέλους του ραμαζανιού.

Κλείσιμο
Μια πρώτη επίθεση το μεσημέρι (τοπική ώρα) στοίχισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους μπροστά στο αρχηγείο της αστυνομίας στο Μπαλουτσιστάν, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

Η Τζαμάατ ουρ Αχράρ, οργάνωση που προέρχεται από τους Ταλιμπάν, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε ένα μήνυμα που έστειλε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο εκπρόσωπος τύπου της, Άσαντ Μανσούρ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης