Απίστευτο! Τους πέταξαν έξω από πτήση για μια «ύποπτη» τούρτα γενεθλίων

Απίστευτο! Τους πέταξαν έξω από πτήση για μια «ύποπτη» τούρτα γενεθλίων

Τα πιο εφιαλτικά γενέθλια οικογένειας... ever! 

Απίστευτο! Τους πέταξαν έξω από πτήση για μια «ύποπτη» τούρτα γενεθλίων
Ναι. Αυτά ήταν σίγουρα τα πιο εφιαλτικά γενέθλια οικογένειας στους αιθέρες! Το περιστατικό είναι αληθινό, αλλά απίστευτο. Μια οικογένεια, ο άντρας, η γυναίκα και τα δυο τους παιδιά ταξίδευαν από το Λας Βέγκας στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν τα γενέθλια της συζύγου με πτήση της JetBlue. Πού να φανταστούν όμως, ότι η τούρτα θα του δημιουργούσε ένα τεράστιο πρόβλημα. 

Η οικογένεια μαζί με τις αποσκευές, κουβάλησε και μια κρεμώδη τουρτίτσα, κάτι που δεν άρεσε στην αεροπορική εταιρεία. Ετσι, ζητήθηκε στην οικογένεια η τούρτα να απομακρυνθεί από το αεροπλάνο. 

Οι Burke «κατηγορούνται» ότι αγνόησαν την πολιτική της εταιρείας για το πώς πρέπει να φυλάσσονται τέτοιου είδους κουτιά, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός πτήσης.

Κλείσιμο
Όλα τα μέλη - ζευγάρι και παιδιά - έχουν ένα βλέμμα απορίας και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μια τούρτα θα μπορούσε να τους δημιουργήσει τέτοια αναστάτωση και να καταστρέψει τα γενέθλια της μαμάς.  

Τα δύο παιδιά στεναχωρήθηκαν τόσο πολύ από το άτυχο περιστατικό που έβαλαν τα κλάματα μπροστά στις υποδείξεις των αρχών της αεροπορικής εταιρείας. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης