Εντυπωσιακή η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κόστα Ρίκα

Εντυπωσιακή η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κόστα Ρίκα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας πόζαραν για τους φωτογράφους με το προεδρικό ζεύγος της Κόστα Ρίκα

Εντυπωσιακή η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κόστα Ρίκα
Κομψή και καλοντυμένη η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας επισκιάζει τον σύζυγό της, βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ στις δημόσιες  εμφανίσεις τους. Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας επέστρεψε από το Όσλο, όπου γαλαζοαίματοι από όλη την Ευρώπη είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν τα 80α γενέθλια του βασιλιά Χάραλντ και της συζύγου του, βασίλισσας Σόνιας.

Την Πέμπτη το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κόστα Ρίκα, Λουίς Γκιγιέρμο Σόλις Ριβέρα και την σύζυγό του, Μερσέντες Πένας. Όμως, η βασίλισσα Μαξίμα κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα κοραλί δαντελένιο φόρεμα του οίκου Natan, που έχει ιδρύσει ο Βέλγος σχεδιαστής των γαλαζοαίματων Édouard Vermeulen.



Κλείσιμο
Η βασίλισσα της Ολλανδίας είχε στη μέση μια διαμαντένια καρφίτσα, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν και φορούσε κοραλί γόβες ενώ κρατούσε clutch στην ίδια απόχρωση.



Τα ασημένια και χρυσά βραχιόλια και τα διαμαντένια της σκουλαρίκια δεν άφηναν καμιά αμφιβολία ότι η 45χρονη ξανθιά βασίλισσα ήταν η «πρωταγωνίστρια» στις αναμνηστικές φωτογραφίες των δύο ζευγαριών. Η πρώτη κυρία της Κόστα Ρίκα, ντυμένη με ανοιχτό πράσινο μαντώ, μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες πόζαρε δίπλα στον Ολλανδό βασιλιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης