Επισκίασε η βασίλισσα Μαξίμα με την λάμψη της την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Επισκίασε η βασίλισσα Μαξίμα με την λάμψη της την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Παρόλο, που η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, Τζουλιάνα Αουάντα, «κλέβει» τις εντυπώσεις όπου εμφανίζεται με την κομψότητά της, η Ολλανδή βασίλισσα Μαξίμα έκανε την διαφορά και έλαμψε κατά την υποδοχή του προεδρικού ζεύγους της Αργεντινής

Επισκίασε η βασίλισσα Μαξίμα με την λάμψη της την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής
Την Δευτέρα ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι πραγματοποίησε μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Τζουλιάνα Αουάντα επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία. Και ενώ συνήθως η γοητευτική Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, όπου πηγαίνει, στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω της, όπως συνέβη τον Φεβρουάριο όταν συναντήθηκε με το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, η Ολλανδή βασίλισσα κατόρθωσε να την επισκιάσει.

Η 45χρονη βασίλισσα Μαξίμα, γνωστή για την αγάπη της στα μεγάλα καπέλα, ήταν φαίνεται αποφασισμένη να δείξει ότι είναι και «βασίλισσα του στιλ» και τα κατάφερε, όταν μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ, υποδέχθηκαν στο Άμστερνταμ το προεδρικό ζεύγος της Αργεντινής.


Κλείσιμο

Με εντυπωσιακή τουαλέτα σε σκούρο ροζ χρώμα που άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους και με λαμπερά διαμάντια η Ολλανδή βασίλισσα έδειχνε λαμπερή δίπλα στην 42χρονη Τζουλιάνα Αουάντα, που έμοιαζε πιο «διακριτική» με μαύρη τουαλέτα με μακριά μανίκια και ένα σχέδιο με «ασημένια» φύλλα.





Το προεδρικό ζεύγος της Αργεντινής πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας παρέθεσαν δείπνο στον πρόεδρο Μάκρι και την σύζυγό του και η βασίλισσα Μαξίμα συνόδευσε το ζευγάρι σε επίσκεψη στο σπίτι της Άννας Φρανκ. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης