Η βασίλισσα Λετίσια πήρε στην αγκαλιά της νεογέννητο σε επίσκεψη στα Κανάρια νησιά

Η βασίλισσα Λετίσια πήρε στην αγκαλιά της νεογέννητο σε επίσκεψη στα Κανάρια νησιά

Λαμπερή με φλοράλ φόρεμα η βασίλισσα της Ισπανίας βρέθηκε στα Κανάρια νησιά στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης - Μητέρα δύο όμορφων κοριτσιών έδειξε την στοργή της σε μωρό που βρισκόταν με τους γονείς του ανάμεσα στο πλήθος

Η βασίλισσα Λετίσια πήρε στην αγκαλιά της νεογέννητο σε επίσκεψη στα Κανάρια νησιά
Έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις η κομψή βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας σε επίσημη διήμερη επίσκεψη στα Κανάρια νησιά, όπου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε ΣΤ'.

Η 44χρονη, πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, μητέρα δύο κοριτσιών, της 12χρονης πριγκίπισσας Λεονόρ και της 10χρονης πριγκίπισσας Σοφίας, βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στην πόλη Λας Πάλμας και πήρε στην αγκαλιά της ένα νεογέννητο, που ήταν με τους γονείς του ανάμεσα στο πλήθος που υποδέχθηκε το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας.

Κλείσιμο


Κομψή με φλοράλ φόρεμα Karolina Herrera, το οποίο είχε μήκος μέχρι το γόνατο, μπορντό γόβες και ασορτί clutch, ασημένια σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου του οίκου Chanel, η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ανάλαφρο σινιόν και έστρεψε επάνω της όλα τα βλέμματα, όπως συμβαίνει συνήθως όπου εμφανίζεται. Αλλά και ο 49χρονος βασιλιάς Φελίπε ΣΤ' έδειχνε γοητευτικός με γκρι κοστούμι και γαλάζια γραβάτα.



Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας χαιρέτισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχθεί τους γαλαζοαίματους και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο Τεχνολογικό Πάρκο Θαλάσσιας Επιστήμης, όπου ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο των Καναρίων νησιών Φερνάντο Κλαβίχο. Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια έδειξαν ενθουσιασμένοι με τα εκθέματα και βρήκαν χρόνο να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με το προσωπικό του πάρκου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης