Φρανσουά Ολάντ: Μετά τον προεδρικό θώκο, χάνει και την Γκαγιέ;

Φρανσουά Ολάντ: Μετά τον προεδρικό θώκο, χάνει και την Γκαγιέ;

Η πολύκροτη ερωτική σχέση που απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα τελειώνει, ενώ τελειώνει και η θητεία του Ολάντ στην προεδρία της Γαλλίας

Φρανσουά Ολάντ: Μετά τον προεδρικό θώκο, χάνει και την Γκαγιέ;
Αν δεν είναι παρελθόν, η σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ, πνέει πιθανόν τα λοίσθια... Πολλοί φίλοι του ζευγαριού ανησυχούν για τη σχέση, ενώ άλλοι θεωρούν ότι έχουν ήδη πέσει οι τίτλοι τέλους, όπως αποκαλύπτει στο τελευταίο του τεύχος το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer".  

Το γαλλικό περιοδικό που πρώτο είχε αποκαλύψει την "ανάρμοστη" σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ τον Ιανουάριο του 2014 ενώ στο Μέγαρο των Ηλυσίων συζούσε με την δημοσιογράφο, Βαλερί Τριερβελέρ, γράφει ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν για την Γκαγιέ όπως η ίδια ήθελε. 

Κλείσιμο
Η δήλωση του ανιψιού του Ολάντ , Κέβιν, σπέρνει ζιζάνια τροφοδοτώντας τις φήμες περί διάλυσης της σχέσης ... "Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του θείου μου με την Βαλερί Τριερβελέρ και την δημοσίευση του βιβλίου της όπου τον συκοφαντεί...., ο ίδιος δεν μπορεί να ζήσει την ερωτική του ζωή με ευτυχισμένο τρόπο.  Και δυστυχώς γι' αυτόν που ακολουθεί, είναι δύσκολο", αναφέρει ο Κέβιν Ολάντ "δείχνοντας" την Γαλλίδα ηθοποιό. 

Η σχέση των Ολάντ - Γκαγιέ αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2014 με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού "Closer" να προκαλεί με τον νέο "προεδρικό έρωτα" πολιτικό σεισμό στη Γαλλία. Το ζευγάρι δεν μπορούσε πλέον να κρύβεται... 

Τώρα, όμως τα πράγματα δεν είναι τα ίδια . "Κινδυνεύει η σχέση Ολάντ- Γκαγιέ", γράφει το περιοδικό "Gala" ενώ η εφημερίδα "Journal du Dimanche" επισημαίνει ότι πλέον η Γκαγιέ δεν επισκέπτεται το Μέγαρο Ηλυσίων. 

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, με το τέλος της προεδρικής του θητείας, τελειώνει και η σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ. 

"Πιο συχνά μπορεί να τον δει κανείς με την πρώην σύντροφο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ παρά με την Γκαγιέ", γράφει καυστικά το περιοδικό "VSD".

"Στο Μέγαρο των Ηλυσίων η Ζουλί Γκαγιέ  δεν μπαινoβγαίνει τόσο συχνά όσο πριν", δήλωσε ένα φίλος του ζευγαριού υπό καθεστώς ανωνυμίας στο περιοδικό "VSD". Η αλλαγή αυτή έχει γίνει αντιληπτή από τους άλλους. Κι όταν περνά το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, πηγαίνει το βράδυ για ύπνο και φεύγει την άλλη μέρα νωρίς το πρωί", προσθέτει.  

"Ο πρόεδρος επισκέπτεται το θέατρο για να δει μία παράσταση ή να παρακολουθήσει ένα συναυλία, όμως η Ζουλί Γκαγιέ δεν είναι στο πλευρό του", επιβεβαιώνει ένας άλλος έμπιστος του ζευγαριού. "Η σχέση του ζευγαριού δεν είναι σε καθόλου σημείο σημείο τη δεδομένη χρονική στιγμή", προσθέτει. 

"Δυστυχώς έχει λίγο χρόνο να της αφιερώσει...", εξηγεί ένας κινηματογραφικός παραγωγός στο εβδομαδιαίο περιοδικό και προσθέτει: "Έχω την αίσθηση ότι η σχέση τους έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. "Άλλοι είναι πιο κατηγορηματικοί: "Θεωρώ ότι πλέον δεν είναι μαζί", δηλώνει επίσης ένας φίλος του ζευγαριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης