Φωτογραφίες: Ο γοητευτικός πρίγκιπας Χουσεΐν στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία

Φωτογραφίες: Ο γοητευτικός πρίγκιπας Χουσεΐν στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία

Ο πρωτότοκος γιος της εντυπωσιακής βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας έχει γοητεύσει τις θαυμάστριες του που του στέλνουν μηνύματα αγάπης και προτάσεις γάμου στο διαδίκτυο

Φωτογραφίες: Ο γοητευτικός πρίγκιπας Χουσεΐν στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία
Τα βήματα του πατέρα του, βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας, ακολουθεί ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Χουσεΐν, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες την φοίτησή του στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ στο Σάρεϊ. Στην ίδια ακαδημία είχαν φοιτήσει στο παρελθόν ο βασιλιάς της Ιορδανίας και οι Βρετανοί πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Παρόλο, που ο 22χρονος Ιορδανός πρίγκιπας βρίσκεται στην αριστοκρατική ακαδημία της Βρετανίας εδώ και μερικούς μήνες, το γεγονός έγινε γνωστό μόλις πρόσφατα, όταν η μητέρα του, βασίλισσα Ράνια, ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram με τον πρωτότοκο γιο της, που φορά την στρατιωτική στολή και τον βασιλιά Αμπντάλα σε ένα δείπνο. «Χαμογελαστοί και υπερήφανοι, όπως θα ήταν κάθε γονιός»
Κλείσιμο
, έγραψε η όμορφη βασίλισσα στη λεζάντα.



Αλλά και ο βασιλιάς Αμπντάλα, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα λογαριασμό στο Twitter, ανάρτησε μια φωτογραφία με τον πρίγκιπα και έγραψε: «Βλέποντας τον Χουσεΐν με την στολή του μου θυμίζει τις δικές μου μέρες στο Σάντχερστ. Περήφανος για σένα γιε μου».



Ο διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας έχει ήδη τον βαθμό του υπολοχαγού στον στρατό της χώρας του και συνοδεύει συχνά τον πατέρα του σε επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό, όπως στις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και το Καζακστάν το περασμένο έτος. Ο νεαρός γαλαζοαίματος έχει 989.000 ακόλουθους στο Instagram, ίσως χάρη στις εντυπωσιακές φωτογραφίες που τον δείχνουν σοβαρό επάνω στη μηχανή του ή να περπατά στην έρημο αλλά και σε στρατιωτικές ασκήσεις. Ο Ιορδανός πρίγκιπας δέχεται συχνά μηνύματα από θαυμάστριες του που του εκφράζουν την αγάπη τους και του κάνουν πρόταση γάμου.

Το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας έχει τέσσερα παιδιά, τον 22χρονο πρίγκιπα Χουσεΐν, την 20χρονη πριγκίπισσα Ιμάν, την 17χρονη πριγκίπισσα Σάλμα και τον 12χρονο πρίγκιπα Χασέμ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης