Viral βίντεο: Δείτε τη γυναίκα-λάστιχο που μπορεί να... κάτσει στο κεφάλι της

Viral βίντεο: Δείτε τη γυναίκα-λάστιχο που μπορεί να... κάτσει στο κεφάλι της

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 120.000 views σε λίγες ώρες

Viral βίντεο: Δείτε τη γυναίκα-λάστιχο που μπορεί να... κάτσει στο κεφάλι της
Σε σταρ του διαδικτύου έχει μετατραπεί τις ώρες μια 25χρονη από το Κουίνς της Νέας Υόρκης, χάρη σε ένα viral βίντεο που τη δείχνει - ούτε λίγο ούτε πολύ - να... κάθεται στο κεφάλι της, και το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 120.000 views μέσα σε λίγες ώρες.

Η «γυναίκα-λάστιχο» όπως είναι το παρατσούκλι της Allison Schieler, εκτέλεσε το συγκεκριμένο κόλπο στη σκηνή του νυχτερινού κλαμπ Duane Park, αφήνοντας άφωνο το κοινό της. 

Κλείσιμο
Η δύσκολη φιγούρα περιλαμβάνει τη συστροφή του κορμιού της 25χρονης, σε σημείο που οι γλουτοί της αγγίζουν την κορυφή του κεφαλιού της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε μαθήματα χορού όταν ήταν τριών ετών, και από πολύ μικρή ηλικία διαπίστωσε ότι το σώμα της ήταν εξαιρετικά ευλύγιστο. 

Η αγάπη της για τα ακροβατικά την οδήγησαν στο να παρακολουθεί με τις ώρες βίντεο με νούμερα του τσίρκου, προσπαθώντας να τα μιμηθεί. 

Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο χορό, αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπι της σε καριέρα και άρχισε να παρουσιάζει το νούμερό της, έναν συνδυασμό χορού, ακροβατικών και pole dancing, σε νυχτερινά κέντρα στην Νέα Υόρκη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης