Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 47 νεκροί από τον χιονιά των τελευταίων εβδομάδων

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 47 νεκροί από τον χιονιά των τελευταίων εβδομάδων

«Η πρόσβαση προς τα ιατρικά κέντρα είναι περιορισμένη, αφού πολλοί δρόμοι είναι αποκλεισμένοι, δέκα γυναίκες έφεραν στον κόσμο νεκρά παιδιά και δύο ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους από χιονοστιβάδα», δήλωσε ο διοικητικός κυβερνήτης της Darzab

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 47 νεκροί από τον χιονιά των τελευταίων εβδομάδων
Η κακοκαιρία στο Αφγανιστάν εδώ και τρεις εβδομάδες έχει αφήσει πίσω πολλά θύματα και οι αρχές φοβούνται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 47 θάνατοι και γεννήσεις δέκα νεκρών παιδιών, επειδή οι μητέρες διαβίωναν τις τελευταίες μέρες πριν τον τοκετό υπό συνθήκες απίστευτου κρύου.

«Η πρόσβαση προς τα ιατρικά κέντρα είναι περιορισμένη, αφού πολλοί δρόμοι είναι αποκλεισμένοι, δέκα γυναίκες έφεραν στον κόσμο νεκρά παιδιά και δύο ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους από χιονοστιβάδα, επιστρέφοντας στο χωριό τους», δήλωσε νωρίτερα ο Rahmatullah Hasdir, διοικητικός κυβερνήτης της Darzab.

Κλείσιμο
Στη συγκεκριμένη περιοχή παρουσιάζονται τα περισσότερα προβλήματα λόγω του χιονιά, αφού το νοσοκομείο της πόλης και οι επτά κινητές ιατρικές μονάδες είναι αποκλεισμένες, όχι μόνο από τα χιόνια, αλλά και από τους αντάρτες της περιοχής!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης