Η εκλογή Τραμπ καθυστέρησε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των U2

Η εκλογή Τραμπ καθυστέρησε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των U2

«Είπαμε να δώσουμε στους εαυτούς μια στιγμή για να σκεφτούμε τι έγινε και πώς θα γίνει το νέο μας άλμπουμ», είπε χαρακτηριστικά ο κιθαρίστας 

Η εκλογή Τραμπ καθυστέρησε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των U2
Οι U2 αποφάσισαν να καθυστερήσουν το επερχόμενο άλμπουμ τους μετά τη νίκη - έκπληξη του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησαν μέλη του συγκροτήματος σχεδιάζουν να επανεξετάσουν ορισμένα τραγούδια του στον απόηχο της εκλογής Τραμπ. 

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο κιθαρίστας Edge είπε ότι η μπάντα καθυστέρησε την κυκλοφορία του άλμπουμ για να πάρει μια «ανάσα» και να εξετάσει πως θα κινηθεί μουσικά με την άνοδό του Trump στο Λευκό Οίκο.

Κλείσιμο
«Είπαμε να δώσουμε στους εαυτούς μια στιγμή για να σκεφτούμε τι έγινε και πώς θα γίνει το νέο μας άλμπουμ», είπε χαρακτηριστικά ο κιθαρίστας. 

Το συγκρότημα που είναι μαζί 40 χρόνια τώρα ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει 14 νέα τραγούδια τα οποία ολοκληρώθηκαν στο τέλος του 2016, όμως η εκλογή Τραμπ ανέβαλε τα σχέδιά τους καθώς όπως λένε «ο κόσμος τώρα είναι διαφορετικός».

Μπόνο κατά Τραμπ
Οι απόψεις του συγκροτήματος εναντίον του νεοεκλεγέντα προέδρου είναι γνωστές. Τον περασμένο Οκτώβριο ο Μπόνο του είχε επιτεθεί προσωπικά όταν εκείνος είχε πει ότι θα   χτίσει ένα τείχος στα νότια σύνορα των ΗΠΑ και θα βάλει το Μεξικό να πληρώσει τα έξοδα.

Τότε ο Μπόνο με το τραγούδι Desire του είχε πει: «Τώρα καταλαβαίνετε ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με το τείχος αυτό μόνο οι Μεξικανοί, αλλά κάθε άνθρωπος που αγαπάει την ιδέα της Αμερικής. Όπως οι Ιρλανδοί, για παράδειγμα, ή οι Γάλλοι ή οι Βραζιλιάνοι. Όλοι όσοι έχουν αγαπήσει την ιδέα της Αμερικής, όλοι όσοι έχουν πιστέψει διαβάζοντας στα πόδια του αγάλματος της Ελευθερίας. Δώσε στους κουρασμένους, τους φτωχούς, τις μάζες την λαχτάρα να αναπνεύσουν ελεύθερα. Οι καλοί άνθρωποι δεν πρόκειται να μείνουν σιωπηλοί, καθώς απομακρύνεστε από το αμερικάνικο όνειρο. Εντάξει υποψήφιε; Με ακούτε υποψήφιε; Απολύεστε!» 


 
Μιλώντας στο Charlie Rose ο Μπόνο είχε πει επίσης: «Ο Τραμπ προσπαθεί να επισκιάσει την ιδέα της Αμερικής».

Ο Edge από την πλευρά του είπε ότι η νίκη του Τραμπ τους πάει σε άλλη κατάσταση: «Ήταν μια περίοδος, όπου υπήρχε μεγάλη αναταραχή. Νιώθω σαν να πηγαίνουμε πίσω και δεξιά με κάποιο τρόπο. Το γκρουπ μας ομάδα θα μπορούσε να γράψει επιπλέον τραγούδια και να εκφραστεί όπως πραγματικά θέλει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης