Βρετανία: 54χρονος με σπασμένο πόδι σερνόταν για δύο ώρες σε παραλία μέχρι να τον βρουν

Βρετανία: 54χρονος με σπασμένο πόδι σερνόταν για δύο ώρες σε παραλία μέχρι να τον βρουν

Χωρίς κινητό και με σπασμένο πόδι, ως έμπειρο μέλος του στρατού, ο 54χρονος κατάφερε και σύρθηκε κατά μήκος της παραλίας προς το Seatown, ένα μικρό χωριό

Βρετανία: 54χρονος με σπασμένο πόδι σερνόταν για δύο ώρες σε παραλία μέχρι να τον βρουν
Την σωματική αλλά και την ψυχική δύναμη που διαθέτει απέδειξε ο 54χρονος έφεδρος Tim Robinson ο οποίος σύρθηκε για σχεδόν τρεις ώρες μέσα στο σκοτάδι προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, όταν ενώ περπατούσε μόνος στην βραχώδη παραλία Seatown κοντά στο Lyme Regis στη Βρετανία, υπέστη διπλό κάταγμα στο κάτω δεξί του πόδι.

Ο ίδιος είχε πάει για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του στο Dorset, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε σχεδιάσει. Χωρίς κινητό και με σπασμένο πόδι, ως έμπειρο μέλος του στρατού, κατάφερε και σύρθηκε κατά μήκος της παραλίας προς το Seatown, ένα μικρό χωριό. 

Κλείσιμο
Δύο ολόκληρες ώρες σερνόταν στην παραλία διανύοντας σχεδόν ένα μίλι πριν τον εντοπίσει η σύζυγός του, Paula, η οποία και τον αναζητούσε καθώς είχε αργήσει να επιστρέψει σπίτι. Εκείνη τον βρήκε ακολουθώντας το φως της  δάδας που είχε ανάψει ο 54χρονος.

Η Paula Robinson ειδοποίησε τα σωστικά συνεργεία για τη διάσωση του συζύγου της η κινητοποίηση των οποίων ήταν άμεση. Τέσσερις αξιωματικοί από την ομάδα της ακτοφυλακής έσπευσαν στο σημείο με μια σωσίβια λέμβος.

Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στο Seatown είδαν το αχνό φως των πυρσών στην παραλία και έτσι εντόπισαν τον 54χρονο τον οποίο και μετέφεραν στο κοντινότερο νοσοκομείο.

«Πονούσε αρκετά όταν φτάσαμε, αλλά νομίζω ότι η εκπαίδευση από τον στρατό τον βοήθησε» δήλωσε μέλος του σωστικού συνεργείου.

Ο 54χρονος από την πλευρά του δήλωσε: «Εγώ απλά γλίστρησα από ένα βράχο και έχω δύο κατάγματα στο δεξί πόδι. Ο καθένας που με βοήθησε ήταν απλά καταπληκτικός». 

Εξηγώντας πώς τον βρήκε, η σύζυγός του Paula Ρόμπινσον είπε: «Ο Tim είχε ένα φακό, αλλά όχι κινητό. Είδα ένα τρεμόπαιγμα του φωτός και σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι εκείνος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης