Νέο βίντεο-ντοκουμέντο πριν τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο πριν τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία

Η βόλτα για άλλοθι της Φρανσουάζ, το αυτοκίνητο που έλειπε και η πιθανή φιγούρα του 29χρονου εραστή

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο πριν τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία
Ένα νέο ντοκουμέντο πριν από τη δολοφονία του Έλληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη είδε το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού που διέμενε ο Έλληνας διπλωμάτης με τη σύντροφό του Φρανσουάζ, παρουσιάστηκε από τηλεοπτικό δίκτυο στη Βραζιλία και φανερώνει ενδιαφέρουσες πτυχές από την προετοιμασία του φρικτού εγκλήματος.

Κλείσιμο


 Στο βίντεο αυτό φαίνεται για πρώτη φορά η Φρανσουάζ Αμοιρίδη να επιστρέφει στο σπίτι, μαζί με την 11χρονη κόρη της, από την πολύωρη βόλτα στην οποία είχε πάει, προκειμένου να δημιουργήσει άλλοθι για την αστυνομία. Σε άλλο πλάνο φαίνεται ότι το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο Έλληνας διπλωμάτης απουσίαζε.

Τη στιγμή που εμφανίζονται στην οθόνη η Φρανσουάζ Αμοιρίδη και η κόρη της, εμφανίζεται στο αριστερό άκρο, ένας άνδρας ο οποίος μοιάζει με τον 29χρονο αστυνομικό, Σέρζιο Μορέιρα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του εξαδέλφου του εραστή της Φρανσουάζ, η σύζυγος του πρεσβευτή επέστρεψε όταν ακόμη μέσα στο σπίτι βρισκόταν το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης