Η φωτογραφία που συγκλονίζει: Μητέρα ψάχνει σε δάσος τον γιο της που εξαφανίστηκε

Η φωτογραφία που συγκλονίζει: Μητέρα ψάχνει σε δάσος τον γιο της που εξαφανίστηκε

Δεν χάνει τις ελπίδες της και ψάχνει...

Η φωτογραφία που συγκλονίζει: Μητέρα ψάχνει σε δάσος τον γιο της που εξαφανίστηκε
Οταν την πρωτοβλέπεις, η εικόνα μιας γυναίκας που περιπλανιέται μ’ ένα ξύλινο κοντάρι στο χέρι, σ’ ένα δάσος, δεν σε σοκάρει...

Οταν όμως μαθαίνεις την ιστορία που κρύβει από πίσω η συγκεκριμένη φωτογραφία, τότε αντιλαμβάνεσαι γιατί έχει συγκινήσει και έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στη Σκωτία.

Κλείσιμο
Μόλις μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, μία γυναίκα, η οποία είναι αστυνομικός και πάνω απ’ όλα μητέρα, ψάχνει να βρει το γιο της – το «αγοράκι» της, όπως τον αποκαλεί - σε ένα δάσος στη Σκωτία, ελπίζοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να σκοντάψει στο σώμα του ανά πάσα στιγμή.

Το όνομά της είναι Nicola Urquhart  και ψάχνει απεγνωσμένα τις τελευταίες μέρες τον 23χρονο γιο της, Corrie McKeague, ο οποίος είναι μέλος της αεροπορίας των  Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων και εξαφανίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου, έπειτα από βραδινή του έξοδο.

H σπαρακτική αυτή εικόνα της γυναίκας έχει γίνει viral στο  Facebook, καθώς έχει ξεπεράσει τα 200.000 shares σε μόλις μία ημέρα.


Η Pippa Jones, μια κάτοικος της περιοχής που συμμετέχει στις προσπάθειες αναζήτησης, δημοσίευσε την εικόνα και έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία, αν ξέρατε ήδη, δε χρειάζεται καμία λέξη» και συμπληρώνει: «Για όσους από εσάς δεν το ξέρετε, αυτή είναι η Nicola Urquhart. Είναι μία αστυνομικός από το Dunfermline της Σκωτίας. Αυτό που έκανε σήμερα ήταν να ψάξει για το γιο της. Αν και είναι ενήλικας, αυτός είναι το μωρό της ακόμα. Θα είναι πάντα το μωρό της. Έχουν ήδη περάσει 11 εβδομάδες τώρα. Είναι σχεδόν Χριστούγεννα» και καταλήγει κάνοντας έκκληση για βοήθεια προς όλους όσους μπορεί να ξέρουν ή να είδαν κάτι: «Η μητέρα του έχει εξαντληθεί από το κρύο, είναι απελπισμένη. Αυτή σας χρειάζετε. Όλους. Γίνετε μέλος της ομάδας αναζήτησης. Κοιτάξτε αυτή τη φωτογραφία. Ο Corrie είναι το αγόρι της, που εξαφανίστηκε έπειτα από βραδινή του έξοδο. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι γονείς που ψάχνουμε  για το παιδί μας. Θα θέλαμε ο καθένας να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Ένα tweet, ένα share, μία λίρα».

Η άτυχη μητέρα ανέφερε πρόσφατα στο BBC: «Είμαστε εδώ. Ελπίζω να είμαστε ικανοί να βρούμε τον Corrie και αν δεν τον βρούμε σήμερα θα συνεχίσουμε την αναζήτηση» .

Η διαδικασία αναζήτησης για να βρεθεί ο νεαρός άντρας συνεχίζεται ακόμα, καθώς έχει κινητοποιήσει και ευαισθητοποιήσει πλήθος ατόμων.

Ο γιος της γυναίκας στη φωτογραφία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης