Ο Τραμπ συνάντησε τον... «διάβολο που φοράει Prada»

Ο Τραμπ συνάντησε τον... «διάβολο που φοράει Prada»

Η αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ είχε ακουστεί πριν λίγες μέρες να «θάβει» τον εκλεγμένο πρόεδρο μέσα σε ένα τρένο και είχε σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις της

Ο Τραμπ συνάντησε τον... «διάβολο που φοράει Prada»
Η «σιδηρά κυρία» του περιοδικού Vogue, Άννα Γουίντουρ, η οποία πιστεύεται ότι ενέπνευσε το ρόλο της σκύλας διευθύντριας στην ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada», συναντήθηκε σήμερα με τον Ντόναλντ Τραμπ, λίγες μόνο μέρες αφότου αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά της σε δημόσιο χώρο σχετικά με τον εκλεγμένο Αμερικανό πρόεδρο.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, πηγή της εφημερίδας Mirror αποκάλυψε ότι είχε ακούσει την αρχισυντάκτρια του περιοδικού μόδας μέσα σε τρένο να «κράζει» τον Τραμπ, λέγοντας ότι το ίδρυμά του «δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα».
Κλείσιμο

«Το συμβούλιό του είναι γεμάτο με το σόι του και θα χρησιμοποιήσει την προεδρία του για να προωθήσει τον ίδιο και την φίρμα του για προσωπικό όφελος», ακούστηκε να λέει η Γουίντουρ, η οποία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε υποστηρίξει με σθένος τη Δημοκρατική υποψήφια, Χίλαρι Κλίντον.

Μετά τη δημοσιοποίηση των σχολίων της η αρχισυντάκτρια-θρύλος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας ότι μετάνιωσε για όσα είπε και ότι ελπίζει πως ο Τραμπ θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς.

Παρόλο που η σημερινή συνάντηση επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο του εκλεγμένου προέδρου, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο σκοπός του τετ-α-τετ. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η Γουίντουρ και ο Τραμπ είχαν αρκετά φιλικές σχέσεις στο παρελθόν, με την αρχισυντάκτρια να είναι καλεσμένη στον γάμο του μεγιστάνα με τη Μελάνια το 2005 και μάλιστα να φιλοξενεί τη μελλοντική Πρώτη Κυρία στο εξώφυλλο της Vogue με το νυφικό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης