Ο Τραμπ δυσκολεύεται να βρει μεγάλα ονόματα να τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του

Ο Τραμπ δυσκολεύεται να βρει μεγάλα ονόματα να τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του

Ως τώρα μόνο ο Kid Rock και ο Μπίλι Ρέι Σάιρους είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν σε εκδηλώσεις εκείνες τις ημέρες - «Πόρτα» από πολλούς καλλιτέχνες και ατζέντηδες

Ο Τραμπ δυσκολεύεται να βρει μεγάλα ονόματα να τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του
Στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, το μουσικό πρόγραμμα είχαν αναλάβει δύο τεράστια ονόματα, η Αρίθα Φράνκλιν και η Μπιγιονσέ.

Αυτά βλέπει ο Ντόναλντ Τραμπ και τον πιάνει κατάθλιψη, καθώς η μέχρι τώρα προσπάθειά του να εξασφαλίσει εξίσου δυνατά ονόματα για την ημέρα που θα ορκιστεί κρίνεται άκρως αποτυχημένη.

Κλείσιμο
Οι υπεύθυνοι της επιτροπής για την οργάνωση της τελετής έχουν χτυπήσει πολλές πόρτες, υποσχόμενοι μάλιστα ποσά που φτάνουν τις πολλές εκατοντάδες ευρώ, όμως ούτε καλλιτέχνες, ούτε μάνατζερ φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν το παρών στην ορκωμοσία του Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου.

Εξάλλου, ελάχιστοι καλλιτέχνες είχαν ταχτεί ανοιχτά υπέρ του Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο. Ως τώρα μόνο ο Kid Rock και ο Μπίλι Ρέι Σάιρους είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν σε εκδηλώσεις εκείνες τις ημέρες.

Ο νικητής βραβείου Grammy, Τζον Λέτζεντ, ο οποίος έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε στο BBC: «Δεν μου κάνει εντύπωση».

«Οι δημιουργικοί άνθρωποι τείνουν να απορρίπτουν την αδιαλλαξία και το μίσος» σημειώνει. «Τείνουμε να είμαστε πιο φιλελεύθεροι. Όταν κάποιος κηρύσσει τον διχασμό και το μίσος και την αδιαλλαξία, τότε είναι μάλλον απίθανο να βρεθούν δημιουργικοί άνθρωποι που να θέλουν να συνδεθούν με αυτόν» τονίζει.

Τον προηγούμενο μήνα η ομάδα του Τραμπ έσπευσε να ανακοινώσει ότι ο Έλτον Τζον επρόκειτο να λάβει μέρος στην τελετή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, όμως, ο σερ Έλτον Τζον διέψευσε τη συμμετοχή του στην τελετή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης