Η τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα των Ομπάμα: «Μπαράκ μην μας αφήσεις», λένε οι χρήστες στο Twitter

Η τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα των Ομπάμα: «Μπαράκ μην μας αφήσεις», λένε οι χρήστες στο Twitter

Η οικογένεια Ομπάμα έστειλε την τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα από τον Λευκό Οίκο καθώς στις 20 Ιανουαρίου ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ παραδίδει την σκυτάλη για την διακυβέρνηση της χώρας στον Ντόναλντ Τραμπ

Η τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα των Ομπάμα: «Μπαράκ μην μας αφήσεις», λένε οι χρήστες στο Twitter
«Θρηνεί το Twitter» για την αποχώρηση των Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο. Πρόσφατα, η οικογένεια του απερχόμενου πλανητάρχη έστειλε από την Ουάσιγκτον την τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα σε φίλους, υποστηρικτές και στα μέσα ενημέρωσης, αφού στις 20 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η οκταετής θητεία του Μπαράκ Ομπάμα και στο οβάλ γραφείο θα καθίσει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Στην κάρτα εικονίζεται ο Μπαράκ Ομπάμα, η σύζυγός του Μισέλ και οι δύο κόρες του ζευγαριού, η 18χρονη Μάλια και η 15χρονη Σάσα. Η φωτογραφία είναι από επίσημο δείπνο που παρέθεσαν οι Ομπάμα στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό και είναι η πρώτη φορά που στο δείπνο συμμετείχαν και οι κόρες του απερχόμενου προέδρου.

Κλείσιμο


Στο μήνυμα της κάρτας η οικογένεια Ομπάμα γράφει: «Καθώς η οικογένειά μας αναλογίζεται τα πολλά ευτυχισμένα χρόνια που περάσαμε στον Λευκό Οίκο, είμαστε ευγνώμονες για τους φίλους που κάναμε, την χαρά που μοιραστήκαμε και τα δώρα καλοσύνης που λάβαμε». 

Την κάρτα υπογράφουν όλα τα μέλη της οικογένειας Ομπάμα καθώς και τα δύο σκυλιά τους, Μπο και Σάνυ. 'Όταν η κάρτα αναρτήθηκε στο Twitter, οι χρήστες έδειξαν την αγάπη τους για τον απερχόμενο πρόεδρο με μηνύματα όπως: «Η τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας Ομπάμα, θα μας λείψουν τόσο πολύ», «Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου για το 2015, μη φύγετε», «Μπαράκ δεν μπορείς να μας αφήσεις».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης