Σάλος στο Twitter με το πουλόβερ της συζύγου του Ρέντσι που κοστίζει 750 ευρώ

Σάλος στο Twitter με το πουλόβερ της συζύγου του Ρέντσι που κοστίζει 750 ευρώ

«Πώς μπορεί να το έχει αποκτήσει με το μισθό της δασκάλας;»,  γράφουν χρήστες του Διαδικτύου για την Ανιέζε Λαντίνι

Σάλος στο Twitter με το πουλόβερ της συζύγου του Ρέντσι που κοστίζει 750 ευρώ
Είναι δασκάλα, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, διατηρεί χαμηλό προφίλ και σπάνια απασχολεί τον ιταλικό Τύπο.

Η ενδυματολογική επιλογή της Ανιέζε Λαντίνι, όμως, το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν ο Ματέο Ρέντσι
Κλείσιμο
ανακοίνωσε την παραίτησή του μετά την ήττα που υπέστη στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση, προκάλεσε σάλο.

Ο λόγος; Ένα υπόλευκο πλεκτό πουλόβερ με πέρλες, διάσημου σχεδιαστή από τη Φλωρεντία, γενέτειρα του επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, που στοιχίζει… 750 ευρώ.

Εκτός από εκείνους που χαρακτήρισαν «ατυχή» την επιλογή τους επισημαίνοντας πως το επίμαχο ρούχο ήταν κακόγουστο, δεκάδες ήταν εκείνοι που άσκησαν δριμεία κριτική για το κόστος του, αγγίζοντας τα όρια του λαϊκισμού.

«Είναι του σχεδιαστή Ερμάνο Σερβίνο. Πώς μπορεί να το έχει αποκτήσει με το μισθό της δασκάλας;»,  «Το πουλόβερ της Ανιέζε Ρέντσι στυλ νοικοκυρά από το βουνό είναι του σχεδιαστή Σερβίνο», «Δεν βλέπεται», «Ούτε το πουλόβερ δεν άλλαξε. Φτωχούλα», «Εχθές είχε 18 βαθμούς. Δεν της είπε κανείς “πού πας με ζιβάγκο μάλλινο”», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών στο Twitter.

Η Λαντίνι φωτογραφήθηκε να φοράει το ίδιο πουλόβερ από το πρωί της Κυριακής όταν ο σύζυγός της και η ίδια ψήφισαν στο δημοψήφισμα, μέχρι το βράδυ όταν ο Ρέντσι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εξουσία.

 Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπερασπίστηκαν την Λαντίνι, γράφοντας ότι πιθανώς ο σχεδιαστής της χάρισε το επίμαχο πουλόβερ, αλλά και επισημαίνοντας: «Αυτοί που γράφουν ότι φοράει πουλόβερ σχεδιαστή ενώ εμείς οι φτωχοί πεινάμε, όταν βγήκε το  I-phone7 δεν υπήρχαν φτωχοί;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης