Europol: Πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα

Europol: Πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα

«Οι επιθέσεις του ISIS έχουν διττό στόχο. Να προξενήσουν όσο γίνεται περισσότερα θύματα αφενός και να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερη δημοσιότητα αφετέρου», δήλωσε ο επικεφαλής της Europol


Europol: Πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα
Ο επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουεϊνράιτ σε συνομιλία του με Βέλγους δημοσιογράφους κρίνει πιθανό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα De Tijd ο Γουεϊνράιτ σημείωσε ότι «οι επιθέσεις του ISIS έχουν διττό στόχο. Να προξενήσουν όσο γίνεται περισσότερα θύματα αφενός και να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερη δημοσιότητα αφετέρου».

Κλείσιμο
Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά τις μέρες των γιορτών προσθέτει, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «η τρομοκρατική απειλή δεν περιορίζεται μόνο στη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο όπως και την Ιταλία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο επιθέσεων και στην Ισπανία και την Πορτογαλία», όπως σημειώνει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Σημειώνει τέλος ότι η Europol έχει στείλει 200 ειδικούς στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης