«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» αλά γαλλικά: Ζουν τον έρωτά τους από... αντίπαλα στρατόπεδα

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» αλά γαλλικά: Ζουν τον έρωτά τους από... αντίπαλα στρατόπεδα

Το φλογερό πολιτικό ειδύλλιο στην γαλλική πολιτική σκηνή φαίνεται πως θα έχει ευτυχώς... happy end

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» αλά γαλλικά: Ζουν τον έρωτά τους από... αντίπαλα στρατόπεδα
Φρανσουά Φιγιόν και Αλέν Ζιπέ σηκώνουν τα μανίκια για τη μεγάλη μάχη της ερχόμενης Κυριακής  διεκδικώντας το χρίσμα της γαλλικής Κεντροδεξιάς, την ώρα που οι στενοί τους συνεργάτες απολαμβάνουν έναν μεγάλο έρωτα.

Σύμφωνα με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", η Βιρζινί Καλμέλ και ο Ζερόμ Σαρτιέ είναι ζευγάρι στη ζωή όταν, όμως βρίσκονται στη δουλειά, τότε είναι στα... μαχαίρια αφού στηρίζουν τους δύο πολιτικούς αντιπάλους, που σε δύο 24ωρα θα κονταροχτυπηθούν για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.
  
Κλείσιμο
Στο χθεσινό και τελευταίο ντιμπέιτ, πριν την κάλπη της Κυριακής, η Βιρζινί και ο Ζερόμ παρακολουθούσαν τους δύο μονομάχους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η Βιρζινί κοίταζε με προσοχή τον Ζιπέ και το Ζερόμ τον Φιγιόν. 

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", περίπου 8,5 εκατομμύρια Γάλλων τηλεθεατών παρακολούθησαν την χθεσινή τηλεμαχία με τα περισσότερα ΜΜΕ να προεξοφλούν μεγάλη νίκη του Φρανσουά Φιγιόν.   

Η Βιρζινί , πρώην επικεφαλής της επιχείρησης "Endemorl France" είναι το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, Αλέν Ζιπέ, όταν όμως η συζήτηση επικεντρώνεται σε προσωπικά θέματα, τότε δεν διστάζει να παραδεχθεί δημοσίως ότι είναι ζευγάρι με τον Ζερόμ Σαρτιέ , εκπρόσωπο Τύπου του Φρανσουά Φιγιόν. 

"Η κατάσταση αυτή δεν αποτελεί πρόβλημα. Καθένας υποστηρίζει τον υποψήφιό του", όπως επισημαίνει η ίδια σε συνέντευξή της στην γαλλική εφημερίδα "Sud Ouest."
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης