Βίντεο: Εμφανίστηκε στον γάμο του εραστή της με...νυφικό

Βίντεο: Εμφανίστηκε στον γάμο του εραστή της με...νυφικό

Άνω κάτω έγινε ένας γάμος στην Γκάνα, όταν η κρυφή ερωμένη του γαμπρού αποφάσισε να αποκαλύψει την «διπλή» ζωή του 

Βίντεο: Εμφανίστηκε στον γάμο του εραστή της με...νυφικό
Ο γάμος ενός νεαρού ζευγαριού στην Γκάνα είχε απροσδόκητη εξέλιξη, όταν ξαφνικά μέσα στην αίθουσα τέλεσης του μυστηρίου εισέβαλε σαν σίφουνας η κρυφή ερωμένη του γαμπρού.Η γυναίκα φορούσε και εκείνη νυφικό με πέπλο και μακριά λευκά γάντια, ακριβώς όπως και η νύφη και φανερά εξαγριωμένη άρπαξε το μικρόφωνο για να προβεί προφανώς σε άγνωστες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις για τον γαμπρό.

Μάταια συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού προσπάθησαν να απομακρύνουν την νεαρή γυναίκα από τον χώρο. Εκείνη μίλησε με πάθος σε τοπική διάλεκτο και αποκάλεσε τον άναυδο γαμπρό «γυναικά», ενώ κατά την διάρκεια που η ερωμένη του μιλά εναντίον του, τόσο ο ίδιος, όσο και η νύφη παραμένουν σιωπηλοί.

Κλείσιμο
Όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους συγγενείς, τους φίλους, τις παρανύμφους και τους καλεσμένους και των δύο οικογενειών, που μετά τις αποκαλύψεις της απατημένης γυναίκας αρχίζουν να καβγαδίζουν και στην αίθουσα δημιουργείται πανδαιμόνιο.

Το επίμαχο βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα τα μέσα ενημέρωσης της αφρικανικής χώρας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν, αν τελικά έγινε ή όχι ο γάμος.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης