ΗΠΑ: Εκπληκτικές εικόνες από το ταξίδι του Κέρι στην Ανταρκτική

ΗΠΑ: Εκπληκτικές εικόνες από το ταξίδι του Κέρι στην Ανταρκτική

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ενημερώθηκε από τις επιστημονικές ομάδες που εργάζονται στην περιοχή για τις αλλαγές στο κλίμα του πλανήτη

ΗΠΑ: Εκπληκτικές εικόνες από το ταξίδι του Κέρι στην Ανταρκτική
Διήμερο ταξίδι στην Ανταρκτική πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, προκειμένου να ενημερωθεί κατ' ιδίαν από τους επιστήμονες που διεξάγουν σημαντικές έρευνες για το παρόν και το μέλλον του πλανήτη, αναφορικά με τις επερχόμενες κλιματικές αλλαγές.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας χρησιμοποίησε στρατιωτικό αεροσκάφος παντός καιρού, καθώς στην περιοχή επικρατούσε άσχημες καιρικές συνθήκες. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του 5ωρου ταξιδιού, ο Τζον Κέρι καθόταν στην καμπίνα των πιλότων (cockpit), προκειμένου να αντικρίζει εικόνες μοναδικής ομορφιάς, τις οποίες ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης.

Κλείσιμο
Πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Christchurch για τον τελικό του προορισμό, ο Τζον Κέρι έκανε δηλώσεις για τον νέο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την επικράτησή του.

Η αμερικανική διπλωματία έδωσε στη δημοσιότητα εκπληκτικές εικόνες από το ταξίδι ενημέρωσης του Τζον Κέρι στην Ανταρκτική...



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης