Βιαστής από τη Βρετανία απολάμβανε το δείπνο του σε θέρετρο στα Κανάρια Νησιά

Βιαστής από τη Βρετανία απολάμβανε το δείπνο του σε θέρετρο στα Κανάρια Νησιά

Εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από 6 χρόνια - Καταδικάστηκε το 2010 σε 14 χρόνια φυλάκισης

Βιαστής από τη Βρετανία απολάμβανε το δείπνο του σε θέρετρο στα Κανάρια Νησιά
Καταδικάστηκε το 2010 για το βιασμό μίας γυναίκας και το όνομά του φιγουράριζε στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των διεθνών καταζητούμενων. Τίποτε από τα παραπάνω δεν εμπόδισε τον Μοχάμεντ Αλάμ να αποχωρήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο και να βρεθεί, έξι χρόνια μετά την καταδίκη του, σε ένα από τα ακριβότερα τουριστικά θέρετρα της Ισπανίας, στα Κανάρια Νησιά, όπου και συνελήφθη από τις αρχές.

Ο μουσουλμάνος βιαστής είχε καταδικαστεί το 2010 σε 14 χρόνια φυλάκιση, για το βιασμό και την κακοποίηση μίας γυναίκας στην περιοχή του Τσέλτεναμ. Έξι χρόνια μετά παρέμενε ασύλληπτος, ενώ είχαν χαθεί τα ίχνη του. Μόλις τη Δευτέρα (24/10), εντοπίστηκε από τις ισπανικές αρχές στο Playa de las Américas resort, στα Κανάρια Νησιά.

Κλείσιμο
Ο 33χρονος από το Μπανγκλαντές διέφευγε όλα αυτά τα χρόνια τη σύλληψη, παρ' ότι βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των καταζητούμενων της NCA (National Crime Agency).

Ο Μοχάμεντ Αλάμ οδηγήθηκε στη φυλακή μέχρι να το ισπανικό δικαστήριο να εγκρίνει την έκδοσή του στη Βρετανία, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη (26/10).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης