Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε διπλή έκρηξη στην Ιαπωνία

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε διπλή έκρηξη στην Ιαπωνία

Πυκνές φλόγες τύλιξαν κτίριο πάρκινγκ, όπου σημειώθηκε η πρώτη έκρηξη - Νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας 

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε διπλή έκρηξη στην Ιαπωνία
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον τρεις τραυματίστηκαν έπειτα από διπλή έκρηξη που σημειώθηκε στην περιοχή Ουτσουνομίγια, σε απόσταση 100 χλμ. από το Τόκυο στην Ιαπωνία.

Όπως αναφέρουν οι Japan Times, ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης, όπου σημειώθηκε η πρώτη έκρηξη, ενώ σε μικρή απόσταση από το σημείο σε πάρκο της περιοχής πραγματοποιήθηκε η δεύτερη έκρηξη κατά την οποία τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι.

Κλείσιμο
Φεστιβάλ που επρόκειτο να διεξαχθεί, ακυρώθηκε έπειτα από εντολή των τοπικών αρχών, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της διπλής έκρηξης. 

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα απεικονίζουν πυκνές φλόγες να έχουν τυλίξει το κτίριο που στεγάζει το πάρκινγκ.

Αργότερα, τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε πως οι τραυματίες είναι τρεις, εκ των οποίων δύο άνδρες ηλικίας 64 και 58 ετών και ένα αγόρι 14 ετών. 

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό πως το όχημα που εξερράγη ανήκε στον 72χρονο Τοσικάτσου Κουριγιάμα, απόστρατο των δυνάμεων ασφαλείας της Ιαπωνίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός. Ο άνδρας είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ πριν την έκρηξη στο πάρκινγκ η κατοικία του καταστράφηκε σε πυρκαγιά. 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης