Μακάβριο λάθος: Η γερμανική αστυνομία «πέθανε» αξιωματικό της

Μακάβριο λάθος: Η γερμανική αστυνομία «πέθανε» αξιωματικό της

Ο 32χρονος ειδικός φύλακας παραμένει σε δύσκολη κατάσταση - «Ζητάμε συγχώρεση για τη λανθασμένη αναφορά...», ανέφερε η ανακοίνωση

Μακάβριο λάθος: Η γερμανική αστυνομία «πέθανε» αξιωματικό της
«Ζητάμε συγχώρεση για τη λανθασμένη αναφορά...». Με το παραπάνω μήνυμα η γερμανική αστυνομία στη Βαυαρία, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, καθώς νωρίτερα είχε ανακοινώσει το θάνατο ενός αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων, σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

«Κόντρα στις αναφορές, ο 32χρονος ειδικός φύλακας που τραυματίστηκε σοβαρά σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Βαυαρία είναι ακόμη εν ζωή», τόνισε στην ανακοίνωσή της η αρμόδια αρχή, ζητώντας... συγχώρεση για το τραγικό λάθος, το οποίο επηρέασε κυρίως τους συγγενείς του Γερμανού αστυνομικού.

Κλείσιμο
Τόσο ο 32χρονος, όσο και άλλοι τρεις συνάδελφοί του, τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός 49χρονου γνωστού ακροδεξιού στην περιοχή Georgensgmünd. Η κατάσταση του 32χρονου παραμένει δύσκολη, όπως και ενός ακόμα αστυνομικού, ενώ οι άλλοι δύο αντιμετωπίζουν μικρότερα τραύματα.

Το τραγικό συμβάν δημιουργήθηκε όταν η αστυνομία αποφάσισε να αφαιρέσει την άδεια οπλοφορίας του 49χρονου, ο οποίος εκδήλωσε τη διαφωνία του ανοίγοντας πυρ προς τους αστυνομικούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης