Βίντεο: Έφηβος πέφτει νεκρός από 17 σφαίρες στο αεροδρόμιο της Βραζιλίας λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Βίντεο: Έφηβος πέφτει νεκρός από 17 σφαίρες στο αεροδρόμιο της Βραζιλίας λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Το  βίντεο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου και φαίνεται  η επίθεση των δύο ανδρών στον νεαρό Marlon Roldan Soares ο οποίος μάλιστα εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά του

Βίντεο: Έφηβος πέφτει νεκρός από 17 σφαίρες στο αεροδρόμιο της Βραζιλίας λόγω ερωτικής αντιζηλίας
Σοκ προκαλεί το βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να γαζώνουν με  17 σφαίρες έναν έφηβο  στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου στη Βραζιλία, λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Το περιστατικό συνέβη στις 19 Σεπτεμβρίου και όπως φαίνεται στο  βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, φαίνεται καρέ καρέ η επίθεση των δύο ανδρών στον νεαρό Marlon Roldan Soares ο οποίος μάλιστα εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά του και έκλεινε τα 18.



Το θύμα βρισκόταν στο διεθνές αεροδρόμιο της νότιας Βραζιλίας στο Πόρτο Αλέγρε μαζί με την οικογένειά του για να αποχαιρετήσει ένα φίλο του, όταν ξαφνικά οι δύο άντρες του επιτέθηκαν.
Κλείσιμο

Ο επιθεωρητής Adriano Melgaço δήλωσε πως ο 18χρονος χτυπήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση από τουλάχιστον 17 σφαίρες. Οι ένοπλοι αφού τον πυροβόλησαν διέφυγαν με αυτοκίνητο. Οι αρχές δήλωσαν πως συνέλαβαν χθες Δευτέρα τον έναν από τους δύο δράστες, τον 25χρονο Diego da Silva Severo  έμπορο ναρκωτικών, στο σπίτι του αφού πρώτα αντάλλαξαν πυροβολισμούς. Από τα πυρά ο 25χρονος χτυπήθηκε στο πόδι. Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη βρέθηκε όπλο το οποίο πιθανολογείται ότι είναι και εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Ο 18χρονος Marlon Roldan Soares


Σύμφωνα με τον  Adriano Melgaço πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους αφού ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του λέγοντας πως το θύμα είχε σχέση με την πρώην κοπέλα του.

«Ήταν ένα έγκλημα πάθους. Ήθελε να σκοτώσει τον  Marlon» υποστήριξε ο επιθεωρητής. 

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ο 18χρονος Marlo να κείτεται στο πάτωμα μετά την επίθεση και από πάνω ο φίλος του να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης